جهانپور گفت: برچسب تراریخته یا غیر تراریخته تنها احترام به مشتری و قدرت انتخاب مصرف‌کننده است و ارتباطی با ایمنی فرآورده ندارد.

درج عبارت به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور با اشاره به الزامی بودن درج عنوان تراریخته روی بسته بندی مواد غذایی حاوی مواد اولیه با منشأ تراریخته، گفت: این اقدام رعایت ضوابط و اخلاق حرفه‌ای از سوی تولیدکننده  است؛ برخی دانه‌های روغنی از جمله ذرت، سویا و کلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن و یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از این دست، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیکی می‌شود، البته این ضابطه و این برچسب صرفا احترام به مشتری و فراهم کردن قدرت انتخاب برای مصرف‌کننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.

فرآورده‌ تولید شده با ضوابط سازمان غذا و دارو سالم است

سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: فرآورده‌ای که با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه شود، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته ایمن و سالم به شمار می‌رود و اقدام شرکت‌ها در درج عنوان مربوطه یک نکته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفه‌ای است. وی با تاکید براینکه درج عبارت تراریحته هیچ ارتباطی با موضوع تولید اسنک‌های حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد، عنوان کرد: بخشی از مشکلات شرکت‌های استفاده کننده از ذرت‌های دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استاندارد‌های بهداشتی بوده و این ۲ موضوع را به هم پیوند نزنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار