به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سیامک الیاس پور مدیرجهاد کشاورزی روانسر گفت : در سطح یک هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش مرکزی این شهرستان روانسر گوجه فرنگی کشت شد که به طور میانگین ۶۰ هزار تن محصول برداشت شد.
او گفت : ۷۰ هکتار از اراضی این شهرستان هم به کشت سبزی و صیفی اختصاص داشت که به طور میانگین ۱۵ تن محصول در هر هکتار برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی روانسر افزود: ۳۵ هکتار از اراضی حومه شهر روانسر هم به کشت خیار اختصاص داشت که به طور میانگین یک هزار و ۲۲۵ هکتار از این مزارع برداشت شد.
الیاس پور گفت: گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز و انواع سبزی از جمله محصولاتی هستند که بیشترین سطح زیرکشت را در شهرستان روانسر داشتند.
او افزود: محصولات سبزی و صیفی در روانسر به خوبی رواج پیدا کرده و به برند این شهرستان تبدیل شده به طوری که علاوه بر روانسری ها، بخشی از مردم شهرستانهای پاوه، جوانرود و کرمانشاه نیز محصولات مورد نیاز خود را از این شهرستان تامین میکنند.
انتهای پیام/د