در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
«سوجان»، یادآور سریال «پس از باران» است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سولماز میرزامحمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در بازرسی از واحدهای تولید مواد غذایی مواد اولیه، فرمولاسیون ها، میزان چربی و قند فرآوردههای غذایی و الصاق نشانگر رنگی بر روی مواد غذایی ارزیابی میشود.
به گفته میرزامحمدی، تمامی محصولات تولیدی در کارخانههای مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای نشانگرهای رنگی هستند.
۵۸ کارخانه تولید کننده مواد غذایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شهرستانهای شاهرود و میامی فعالیت میکنند که تاکنون ۴۰۰ پروانه بهداشتی و ساخت و تولید و بهره بردای برای محصولات این واحدهای تولیدی صادر شده است.
انتهای پیام / م