طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با هدف نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، بینش  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در این طرح بازرسان بهداشت محیط تا ۲۰ فروردین ماه ۹۷ از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مانند رستوران ها، هتل‌ها و مهمانپذیر‌ها واقع در شهرها، روستا‌ها و بین راهی نظارت و بازرسی می‌کنند .

وی افزود: بازرسان هر روز از ساعت هشت صبح تا ۲۰ کار بازرسی و نظارت و کنترل را انجام می‌دهند.

بینش گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی می‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

علیرضا شیخ زاده، مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم گفت: در این طرح ۲۶ تیم عملیاتی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان شاهرود کار نظارت و بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی را انجام می‌دهند.

به گفته شیخ زاده، در طرح نوروزی امسال با توجه به احتمال تقلب و استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در پی گران شدن مواد غذایی نظارت و بازرسی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید شده است.

انتهای پیام / گ

آغاز طرح سلامت نوروزی در شاهرود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.