به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال استقلال تهران در سال های اخیر به محله بر و بیا بازیکنان بی کیفیت خارجی تبدیل شده است و به جز ۲،۳ بازیکن سایر نفراتی که با آبی ها قرارداد بسته اند مانند هندوانه سربسته ای بوده اند که کیفیت ضعیف شان پس از مدتی کوتاه مشخص می شود.
مدیران باشگاه استقلال در سال های اخیر بدون شناخت و اطلاع کافی نسبت به سابقه و توانایی بازیکنان خارجی سراغ جذب آنها رفته اند که حاصل آن افزایش بدهی های باشگاه بوده است و می توان گفت حدود ۹۰ درصد این نفرات جای اینکه گره گشای مسائل تاکتیکی و فنی تیم باشند، عاملی برای تلنبار شدن بدهی ها هستند.
پرونده پرداخت مطالبات بازیکنی مانند پرو پئیچ تاکنون به صورت کامل بسته نشده است و استقلال در این سال ها به نوعی با پرداخت پول زور به نفراتی مانند بویان نایدنف، عادل شیحی، بوبکر کبه، هنریک هلمکه، گوران لاوره، رودریگو توزی و .... که هیچگونه کارایی برای آبی ها نداشته اند تنها پرونده بی انضباطی های مالی اش در فیفا را بیشتر و جیب دلال ها را پرپول تر کرده است.
در همین ۲ سال اخیر هم جذب بازیکنانی مانند مارکوس نیومایر، الحاجی گرو، طارق همام و گادوین منشا هم برای آبی پوشان سود فنی نداشته است.
شیخ دیاباته هم که امسال با نظر آندره آ استراماچونی به کار گرفته شده است با وجود کارنامه پرباری که دارد به دلیل آسیب دیدگی های متوالی و نرسیدن به فرم بدنی ایده آل تاکنون نتوانسته است باری از روی دوش سرمربی ایتالیایی بردارد و او و البته مرتضی تبریزی حتی یک گل هم در لیگ نوزدهم به ثمر نرسانده اند.
بیشتر بخوانید: شارژ مالی استقلالیها پیش از دیدار مقابل تراکتور
در این وضعیت آشفته از نفراتی مانند سرور جپاروف، مامه تیام، آیاندا پاتوسی، ایسما و حتی هروویه میلیچ می توان به عنوان خریدهای خارجی خوب سال های اخیر استقلال یاد کرد که ثابت کرده اند ارزش مبلغ سنگینی که از سوی باشگاه برای آنها هزینه شده است دارند.
استقلال درحالی با این حجم از بازیکنان ناکارآمد آفریقایی و اروپایی قرارداد امضاء کرده است که اگر مدیران باشگاه و البته سرمربیان این تیم نگاه دقیق تری به نفرات جوان و محصولات آکادمی داشتند خیلی راحت تر به نتیجه می رسند. سجاد آقایی نمونه بارز چنین موضوعی است. بازیکنی که در تیم های پایه استقلال رشد کرده و اکنون یکی از کلیدی ترین نفرات این تیم است.
البته بیشتر مدیران باشگاه های کشورمان به ویژه استقلال بیش از اینکه آینده نگر باشند برای دلخشوی هواداران خود اقدام به عقد قرارداد سنگین با نفرات خارجی می کنند و بیشتر مواقع پس از مدتی متوجه می شوند کلاه گشادی سرشان رفته است.
یکی دیگر از انتقادهایی که به مدیریت استقلال وارد است به بحث عقد قراردادهای ۲ ،۳ ساله با بازیکنان ضعیف خارجی باز می گردد درحالیکه نفرات تاثیرگذاری مانند پاتوسی و تیام تنها پس از ۶ ماه بازی برای این تیم به راحتی از جمع آبی پوشان پایتخت جدا شدند و باید مدیران نسبت به دلیل این موضوع هم شفاف سازی بهتری انجام بدهند تا مشخص شود آیا فشار دلال ها سبب اینگونه قرارداد بستن می شود یا اینکه بی تدبیری خودشان عامل چنین موضوعی است.
در همین خصوص ۲ پیشکسوت استقلال اظهاراتی را انجام دادند که به شرح زیر است.
حسن روشن پیرامون عملکرد ضعیف دیاباته در استقلال گفت: دفعه اول نیست که بازیکن میآوریم و گل نمیزند. باید در جذب بازیکن دقت کنیم. با سی دی که نمیشود بازیکن جذب کرد. فدراسیون مقصر نیست، چون اتحادیه باشگاهها نداریم که نظارت کند و فوتبال ما را بهتر کند. بهتر است از جوانان خودمان استفاده کنیم. امیدهای استقلال چندسال است که قهرمان میشود، خب از آنها بهره برداری کنیم، اما میبینید که در این چند سال این بازیکنان امید و جوانان به تیمهای دیگر میروند.
رضا رجبی پیشکسوت استقلال بیان داشت: در تمام دنیا یک کمیته فنی قوی عصای دست مربی و مدیر میشود و مثلا به او میگوید کاوه رضایی را از دست ندهید. در استقلال چه کسی این کار را میکند؟ این همه مهره جابجا شده و حالا ببینید چه کسانی به جای آنها آمده است. حالا دوباره حرف از مهاجم جدید شده است. به نظرم استقلال مشکلی درخصوص مهره ندارد. باید از نیروهای تیم به بهترین شکل استفاده کنیم. البته درباره دیاباته کلی صحبت شد، اما قبل از این که وارد ایران شود، من گفتم با توجه به رزومه او، به درد استقلال نمیخورد و موفق نمیشود. با توجه به فیزیک و سن و سالش نمیتواند مهاجم فعال و موثری باشد.
انتهای پیام/
چون استراماچونی
اهل اسراف نیست و به تیم ضربه وارد نمی شود .