نماینده، ولی فقیه در لرستان گفت: بر اینکه تمام اسماء و صفات الهی در پیامبر عظیم الشان اسلام تجلی یافته است و به همین جهت پیامبر اکرم دارای شخصیت جامع و کامل است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  آیت الله سید احمد میرعمادی نماینده، ولی فقیه در لرستان امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام، به جلوه‌ها و ابعاد شخصیتی پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و اظهار داشت: پیامبر اکرم مظهر تام اسماء الهی و آینه تمام نمای صفات جمال و جلال الهی است.

میرعمادی با بیان اینکه تمام اسماء و صفات الهی در پیامبر عظیم الشان اسلام تجلی یافته است و به همین جهت پیامبر اکرم دارای شخصیت جامع و کامل است، یک انسان کامل است، تصریح کرد: حضرت امام (ره) راجع به پیامبر اکرم تعبیر بسیار بلندی دارند و می‌فرمایند «پیامبر اکرم انسان کامل، مفتاح وجود، رابط بین شاهد و مشهود، واسطه فیض الهی، اولین مخلوق عالم، مرآت ظهور احدیت، سلطان دنیا و آخرت و متصرف در جمیع عوالم است.

او با تاکید بر اینکه یکی از جلوه‌های شخصیتی پیامبر اکرم بُعد اخلاق است، عالی‌ترین و برجسته‌ترین شخصیت پیامبر اکرم در اخلاقش جلوه یافته است، افزود: خداوند متعال در قرآن کریم با تاکید می‌فرماید «ای پیامبر تو دارای اخلاق عظیم هستی».

نماینده، ولی فقیه در لرستان ادامه داد: امام علی (ع) در توصیف اخلاق نبوی می‌فرماید «هرکس بدون آشنایی قبلی با پیامبر ملاقات می‌کرد هیبت اش او را فرا می‌گرفت، هر کس با او معاشرت می‌کرد دوستدار پیامبر بود، پیامبر اکرم در عدالت بی نظیر بود حتی نگاهش را بین یاران تقسیم می‌کرد، هرگاه پیامبر اکرم در معاشرت به کسی دست می‌داد تا زمانی که طرف مقابل دستش را نمی‌کشید پیامبر دست او را رها نمی‌کرد، دست افراد را به گرمی می‌فشرد».

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه اخلاق پیامبر اکرم زبانزد بوده است، گفت: اخلاق پیامبر اکرم مغناطیسی بود که همه را به سوی خود جذب می‌کرد.

او با اشاره به آیه ۱۲۸ سوره توبه «لَقَد جاءَکُم رَسولٌ مِن أَنفُسِکُم عَزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم حَریصٌ عَلَیکُم بِالمُؤمِنینَ رَءوفٌ رَحیمٌ»، اظهار داشت: در این آیه ۵ خصوصیت برای پیامبر اکرم ذکر شده است. اول اینکه پیامبر اکرم از خود شما مردم است، از جنس شما و در میان شماست.

نماینده، ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه دومین خصوصیتی که در این آیه در رابطه با پیامبر اکرم ذکر شده این است که می‌فرماید‌ای مردم پیامبری دارید که سختی‌های شما بر پیامبر سخت است، رنج‌ها و مشکلات شما بر پیامبر اکرم ناگوار است و اگر در سرنوشت شما مشکلی به وجود می‌آید ناراحت می‌شود و نگران امت اسلامی است»، تصریح کرد: سوم اینکه او سخت مشتاق هدایت و سعادت شماست، می‌خواهد شما خوشبخت و سعادتمند شوید؛ چهارم نسبت به مومنان رئوف است و ویژگی پنجم آنکه پیامبر مهربان است، نسبت به مومنان رحمت و مهربانی دارد.

آیت الله میرعمادی بیان کرد: پیامبر اکرم با همه برخورد مهربانی می‌کرد. در ماجرای فتح مکه پیامبر شعارش این بود که امروز روز رحمت است نه روز انتقام، پیامبر از کسی انتقام نگرفت، همیشه با رحمت برخورد می‌کرد.

او با تاکید بر اینکه بُعد دوم از ابعاد شخصیت پیامبر صبر و مقاومت در مسیر دعوت به حق بود، ۲۳ سال مردم را دعوت به توحید کرد و در طول این سال‌ها رنج و سختی کشید، آزار دید، اما استقامت کرد، افزود: پیامبر بدترین اذیت و آزار را دید، خود حضرت فرمود «آنچنان که من اذیت شدم هیچ پیامبری اذیت نشده است»؛ حضرت در مکه در مقابل سران متکبر عرب، گردن کشان قریش و اهانت کنندگان به پیامبر استقامت کرد. سه سال در شعب ابی طالب تحریم بود، اما استقامت کرد. یاران پیامبر هر یک بدترین شکنجه‌ها را دیدند، اما استقامت کردند.

نماینده، ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام مصداق «أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» بود، گفت: حضرت در برابر توطئه یهود و توطئه منافقین در مدینه ایستادگی کرد؛ آمدند مسجد ضرار درست کردند و در همه اجتماع‌ها علیه پیامبر صحبت کردند و تهمت می‌زدند، هرچه دلشان می‌خواست نسبت به پیامبر روا داشتند، اما پیامبر مقاومت کرد تا اینکه پرچم اسلام را به اهتزاز درآورد.

انتهای پیام/ر

همه صفات الهی در پیامبر تجلی یافته

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.