معاون پژوهش فناوری پژوهشگاه رویان گفت: در دانشگاه‌های کشور با معضل عدم توجه به کار گروهی رو به رو هستیم.

با معضل عدم کار گروهی در دانشگاه‌ها مواجه هستیمپروانه افشاریان، دانشیار گروه ژنتیک ناباروی و معاون پژوهش فناوری پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اگر دانشگاه‌های ما ماموریت محور باشند و این ماموریت محوری در رابطه با هدف دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها باشد خیلی خوب می‌توانند مسائل و مشکلات جامعه را حل کنند.
 
او در ادامه بیان کرد: نیروهای با استعداد زیادی در دانشگاه‌ها داریم و در برخی از زمینه‌ها زیر ساخت‌ها را نیز داریم. به عنوان مثال در پژوهشگده رویان زمانی به برخی از ابزارآلات نیاز داشتیم که موجود نبود، در این موقعیت از برخی مهندسان حوزه علوم بیولوژی و مهندسی سلول دعوت به همکاری کردیم و این مهندسان به کمک زیست شناسان و پزشکان آمدند که این تجربه خیلی خوب نتیجه داد.
پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید
افشاریان گفت: هم اکنون در پژوهشکده رویان با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پژوهشکده پلیمر بسیاری از پروژ‌ها را مشترک انجام می‌دهیم و در واقع در حال استفاده از دانش آن‌ها هستیم. اگر می‌خواستیم تمام کار را خودمان انجام دهیم باید افرادی را بورسیه می‌کردیم تا مهندسی می‌خواندند. سپس در پژوهشکده ما مشغول به کار می‌شدند و مطمئنا نمی‌توانستیم مثل الان موفق باشیم.

با کمبود کار گروهی در دانشگاه‌ها مواجه هستیم

معاون پژوهش فناوری پژوهشگاه رویان در ادامه گفت: به عنوان مثال وقتی با کمبود یک وسیله رو به رو می‌شدیم دانشجویان دکتری بعد از یک هفته تا ۱۰ روز خودشان این قطعه را تولید می‌کردند و این امر باعث می‌شد سرعت پژوهش بالا رود. ولی در دانشگاه‌های کشور با عدم توجه به کار گروهی رو به رو هستیم. برای حل این معضل باید افرادی که در راس وزارت خانه‌ها هستند یک خط مشی بدهند و یا خود دانشگاه‌ها وارد عمل شوند تا کار گروهی مقداری در دانشگاه‌ها نهادینه شود.
 
دانشیار گروه ژنتیک ناباروی در ادامه افزود: برای رسیدن به این امر در دانشگاه‌های بزرگ کشور نیاز به یک خط مشی داریم.
 
انتهای پیام/


باید کار گروهی در دانشگاه‌ها نهادینه شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار