مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در گفت وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نوسازی نیروگاه های فرسوده در کشور گفت: با اتمام دوره نیروگاه های فرسوده بازسازی و یا برچیده می شوند.
او ادامه داد: به طور معمول نیروگاههای حرارتی با عمر بالای ۲۵ سال نیازمند نوسازی و بازسازی هستند به طوری که در کشور ما نیز در حال حاضر از مجموع حدود ۷۵ هزار و ۹۰۰ مگاوات ظرفیت اسمی نصب شده تولید برق کشور، ۱۲ هزار و ۲۶ مگاوات، ظرفیت واحدهای حرارتی است که بیش از ۲۵ سال از عمر آنها میگذرد.
سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به تعداد نیروگاه های فعال در کشور بیان کرد: در حال حاضر چیزی بالغ بر ۹۰ نیروگاه برق فعال در کشور داریم.
بیشتر بخوانید: مصرف برق ۸۶ درصد مشترکان کمتر از الگوی مصرف است/تعیین مشوق برای مشترکان کم مصرف
رجبی مشهدی با اشاره به وجود نیروگاههای فرسوده در کشور گفت: هرچه سریعتر باید طی یک برنامه ریزی مدون و جامع، برای جمع آوری این نیروگاهها اقدام لازم به عمل آید.
او اضافه کرد: برنامه ما این است تا سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاههای فرسوده کشور را بازنشست کنیم که میتواند نقش بسزایی در افزایش راندمان نیروگاهی داشته باشد.
رجبی مشهدی گفت: میزان راندمان نیروگاههای حرارتی کشور هم اکنون حدود ۳۸.۵ درصد است که امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم این میزان به ۴۰ درصد برسد.
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در سال ۵۷ ظرفیت نصب شده نیروگاههای کشور ۷۲۴۰ مگاوات بوده که در حال حاضر به ۸۰ هزار مگاوات رسیده است.
انتهای پیام/