کاربران فضای مجازی با انتشار پست‌هایی نسبت به ادعای خلاف واقع معاون اول رئیس جمهور در خصوص نظر رهبرانقلاب پیرامون لوایح FATF و CFT واکنش نشان دادند.

#جهانگیری

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ظهر روز گذشته (سه شنبه) در جلسه هم اندیشی با علما و روحانیون که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد ادعای عجیبی را مطرح کرد و گفت: «با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریع‌تر این لوایح را تصویب کند.»
 
صحبت‌های عجیب معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با واکنش‌های انتقادی و اعتراضی کاربران فضای مجازی همراه شد. کاربران با داغ کردن هشتگ‌های #FATF و #جهانگیری ادعای اخیر معاون اول آقای روحانی را خلاف واقع دانستند و صحبت‌های او را خلاف سخنان و مشی مدیریتی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص  لوایح  خواسته شده توسط FATF معرفی کردند.
 
در ادامه نمونه‌هایی از پست‌های کاربران فضای مجازی را مشاهده می‌کنید:
 
#جهانگیری
 
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
#جهانگیری
 
 
گفتنی است؛ این ادعای عجیب و کذب درحالی از زبان معاون رئیس جمهور مطرح شده است که رهبر انقلاب قبلا در خصوص پیوستن به اینگونه کنوانسیون‌ها هشدار داده و فرموده بودند: «همین‌جا من اشاره کنم به این مسائل کنوانسیون‌ها و این معاهدات بین‌المللی. ببینید؛ این معاهدات بین‌المللی که به آن در لغت فرنگی گفته می‌شود کنوانسیون، در اصل در یک نقطه‌ای پخت‌وپز می‌شود که اطراف قضیّه، مِن‌باب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن می‌پیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت‌وپز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه‌های هیئت‌های فکری‌شان -به قول خودشان اتاق فکرشان- می‌نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت‌وپز می‌کنند، بعد این را به‌وسیله دولت‌هایی که همسوی با آن‌ها هستند یا مرعوب آن‌ها هستند یا دنباله‌رو آن‌ها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب می‌کنند؛ اگر یک دولت مستقلّی هم پیدا بشود -حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید «من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهده‌ی بین‌المللی را قبول ندارم»، سرش می‌ریزند که «آقا! ۱۲۰ کشور، ١۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمیکنید؟» کنوانسیون‌ها غالباً این [جور]است.
 
هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمی‌دانیم تَه آن چیست یا حتّی می‌دانیم که مشکلاتی هم دارد، به‌خاطر آن جهاتِ مثبت و جنبه‌های مثبت، قبول بکنیم.»
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.