ماجد الهایی کارشناس ارشد روانشناسی و مشاور قبل از ازدواج در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شخص در زمان انتخاب همسر باید بداند که واقعا به دنبال همسر مناسب است یا فقط صرفا داشتن کسی به عنوان زن و یا شوهر برای او کافیست.
او افزود: خیلی از افراد به دنبال همدم، هم فکر، همراز و همدل نیستند، که اگر این چنین بود در انتخابشان عقل را در نظر میگرفتند و نه فقط احساس و قلب را و لذا در صورت پیروی از قانون کلی ازدواج که میگوید عاقلانه انتخاب کنید و عاشقانه زندگی کنید هم ازدواج آسان و هم زندگی شیرین خواهد شد.
الهایی اظهار داشت: دو طرف ازدواج باید دقت کنند که میان آنها وابستگی ایجاد شده و یا دلبستگی، زیرا اگر زن و مرد به هم وابسته شوند نمیتوانند انتخابی عاقلانه داشته باشند و وابستگی مانع دیدن عیوب طرف مقابل است و باعث میشود بر سر مسائل تفاهمی ظاهری و سطحی پیدا کنند.
کارشناس ارشد روانشناسی بیان کرد: اگر میان دو نامزد ازدواج دلبستگی وجود داشته باشد، تفاهم بر اساس نیازها و تواناییهای واقعی آنها ایجاد میشود و این یکی از کارکردهای معیارهای صحیح انتخاب همسر است که نتیجه آن ازدواجی منطقی، موفق و پایدار است و نهایتا باعث رسیدن زوجین به آرامش میشود.
مشاور قبل از ازدواج ادامه داد: نکته مهم و قابل توجه این است که افراد در تعیین معیارهای ازدواجشان و انتخاب همسر آینده خود، شخصیت شخص مقابل مد نظرشان است و یا موقعیت شخص که اگر شخصیت افراد اصل مهم باشد گامی اساسی در راه انتخاب عاقلانه و صحیح ازدواج برداشته شده است.
ماجد الهایی تصریح کرد: در چینش و تعیین معیارهای انتخاب همسر ۳ موضوع اصلی یعنی؛ عقل، تعهد و تفاهم باید در نظر گرفته شود تا منجر به انتخابی صحیح گردد.
او اذعان داشت: هدف و انگیزه مهم در ازدواج رسیدن به آرامش است و باید در فرآیند گزینش همسر به گونهای عمل کرد که خروجی آن انتخاب شخصی نباشد که به جای آرامش ساز بودن، آرامش سوز باشد.
انتهای پیام/گ