به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورو نیوز، مطابق گزارش صندوق بینالمللی پول، ایران در سال ۱۹۸۰ بیست و یکمین کشور پرجمعیت جهان بود. در آن سال جمعیت ایران حدود ۳۹ میلیون نفر بود که کمتر از کشورهایی همچون تایلند، ترکیه و مصر و بیشتر از کره جنوبی و اسپانیا ثبت شده است.
در ابتدای دهه ۸۰ میلادی در میان کشورهای اروپایی، آلمان با کسب جایگاه دهم در جهان، پرجمعیتترین بوده و ایتالیا از این نظر در رتبه دومین اروپا قرار داشته است.
بر پایه گزارش صندوق بینالمللی پول، رقابت جمعیتی ایران در سالهای اخیر بیش از همه با ترکیه تشدید شده است. در حالی که طی سال ۲۰۱۹ هر دو کشور دارای جمعیتی بیش از ۸۳ میلیون نفر هستند، ایران تنها به خاطر اختلافی کمتر از ۲۵۰ هزار نفر در جایگاه هفدهمین کشور پرجمعیت جهان قرار گرفته است.
اما پیشبینی صندوق بینالمللی پول حاکیست که ایران تا سال ۲۰۲۴ میلادی با واگذار کردن جایگاه خود به ترکیه، بالاتر از آلمان در رتبه ۱۸ جهان قرار خواهد گرفت.
بر پایه این گزارش در میان کشورهای جهان دو کشور اتیوپی و کنگو با رشد بالای جمعیت، به سرعت خود را به جمع ۱۸ کشور پرجمعیت جهان اضافه کردهاند و در مقابل کشورهایی همچون آلمان، تایلند، ایتالیا، انگلیس و فرانسه از این فهرست کنار رفتهاند.
انتهای پیام/
اصلا به حرفی که میزنید فکر میکنید که افزایش جمعیت رو بولد میکنید؟!!!
آخه فرزند آوری با چه انگیزه ایی ؟؟
ایا دوباره باید این اشتباه رو تکرار کرد
وقتی این همه منابع و معادن و مردم ازش سهمی ندارن انتظار چی داری