کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان‌ونوجوانان استان کرمانشاه گفت: قصه‌های خوب می‌تواند کودکان را با ارزش‌های انسانی در سراسر دنیا آشنا کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  فرانک گلشن‌پور کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان‌ونوجوانان استان کرمانشاه گفت: به عنوان داور جشنواره قصه‌گویی در کرمانشاه، معتقد است؛ قصه‌های خوب می‌تواند کودکان را با ارزش‌های انسانی در سراسر دنیا آشنا کند.

فرانک گلشن‌پور گفت:قصه‌ها ریشه در تاریخ بشر دارند و قصه‌های سرزمین‌های مختلف همریشه‌اند تاریخ ایران اسلامی سرشار از قصه‌های بسیار جشنواره قصه‌گویی با هدف توسعه و ترویج قصه‌وقصه‌گویی هرساله برپا می‌شود و در این امر موفق هم بوده است.

او بیان کرد: قصه‌گویی از مهمترین ابزار‌های تربیتی به شمار می‌رود از طریق بیان قصه هاست که تجربه‌های گذشتگان، بزرگان و همچنین، آداب ورسوم و ارزش‌ها به مخاطبان انتقال می‌یابد؛ و این اتفاق در مورد مخاطبان خاص کودک ونوجوان به شناخت آنان از پیشینه دینی‌وملی خودشان کمک شایانی خواهد کرد؛ و آنان را در کسب هویت واقعی خود راهنمایی می‌کند.

او گفت: کودکان با شنیدن قصه با زبان‌های مختلف آشناتر می‌شوند و دایره واژگان آنان وسعت می‌یابدهمچنین، با گفتن قصه، مهارت اظهارنظر و بیان اندیشه را در خود ارتقا می‌دهند کودکان اغلب از حوصله کمتری برخوردارند، اما شنیدن قصه صبروتمرکز را در آنان افزایش می‌دهد.

گلشن پور گفت: قصه‌گویی و شنیدن قصه به تقویت تخیل‌وتفکر کودک می‌انجامد و قدرت ذهنی و خلاقیت‌را در او بالا می‌برد شنیدن داستان‌های خوب و مفید می‌تواند صفت‌های خوب را به عنوان الگو‌های مناسب به کودکان‌ونوجوانان ارایه کند و آنان را با ارزش‌های انسانی در سراسر دنیا آشنا کند آنان مردمی را خواهند شناخت که از نزدیک ندیده‌اند، اما به خوبی اندیشه‌های آنان را می‌شناسندقصه‌گویی توانایی درک بهتر مطالب و موضوع‌ها را در مخاطبان افزایش می‌دهد. 

 

انتهای  پیام/ز

 


قصه‌گویی و شنیدن قصه به تقویت تخیل‌وتفکر کودک می‌انجامد

برچسب ها: فرهنگیان ، کتاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.