کارگردان نمایش هدف از اجرای میدانی «عشاق ۱۴۴۱» را تجدید خاطرات زندگی و شهادت دلسوزانه امام حسین (ع) دانست.

نمایشی با اجرای متفاوت برای اولین بار/ «عشاق ۱۴۴۱» مخاطب را به چالش می کشدبه گزارش حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفایش در مقابل دشمنان شجاعانه جنگیدند تا دین اسلام از هر خطر و نابودی حفظ شود و ما باید برای حفظ اسلام راه آنها را ادامه بدهیم. هر ساله  نمایش‌های میدانی به منظور زنده ماندن یاد شهدای کربلا در شهر‌های مختلف اجرا می شود.ما به همین منظور مصاحبه‌ای را باشقایق عوض زاده کارگردان نمایش میدانی «عشاق ۱۴۴۱» و محراب جلیل نیا روابط عمومی و بازیگر این نمایش ترتیب داده ایم که در ادامه می‌خوانید.

در خصوص متن نمایش «عشاق ۱۴۴۱» توضیح بدهید

این نمایش به صورت تصویری روایتگر ماجرای بعد از ظهر عاشورا یعنی از شهادت امام حسین (ع) تا شهادت حضرت رقیه (س) است.

هدف شما از اجرای نمایش میدانی چه بوده است؟

بنده به عنوان کارگردان این نمایش علاقه زیادی به نشان دادن تصویر جدیدی از واقعه داشته ام به دلیل اینکه بیشتر نمایش‌ها به صورت دیالوگ به اجرا می‌رود و ما تصمیم گرفتیم تا از یک راوی برای تعریف کردن و به تصویر کشیدن نمایش میدانی «عشاق ۱۴۴۱» و بازی در کنار شخصیت‌های نمایش استفاده کنیم.این نمایش با این فرم شکلی برای بار اول به اجرا می‌رود.

تاثیر نمایش میدانی «عشاق ۱۴۴۱» بر مخاطب به چه صورتی است؟

اجرای نمایش طی چند روز گذشته به عوامل گروه ما نشان داد که جذب مخاطبان به نمایش میدانی بیشتر است و از آن جایی که حس انتقال پیام‌های نمایش توسط راوی به مخاطبان بسیار گرم و پسندیده است این نمایش با درگیر شدن و به چالش کشیدن ذهن مخاطبان باعث استقبال و جذب بیشتر افراد می‌شود.

از موسیقی بکار گرفته شده در نمایش کمی صحبت کنید.

موسیقی این نمایش متناسب با محتوای کار دارای مضمون مذهبی است و در بخش‌هایی از این نمایش از جناب پور رمضان برای خوانندگی به دلیل فهم و درک بیشتر مخاطبان استفاده کرده ایم.

به چه دلیل نام «عشاق ۱۴۴۱» را برای نمایش انتخاب کرده اید؟

از آن جایی که ما نسبت به امام حسین (ع) یک توجه ویژه‌ای داریم و بعد از گذشت این همه سال، بسیاری از افراد علاقه زیادی به تجدید خاطره از دوران زندگی و شهادت امام حسین (ع) دارند و امسال هم در سال ۱۴۴۱ هجری قمری به سر می‌بریم سعی درنشان دادن ادامه مسیر دوستداران امام حسین (ع) داشتیم و بنده به عنوان کارگردان نمایش، «عشاق ۱۴۴۱» را مناسب‌ترین عنوان برای نام گذاری آن دانستم.


چرا نمایش «عشاق ۱۴۴۱» را به صورت میدانی برای اجرا انتخاب کردید؟

به علت اینکه دوست داشتم عامه مردم به راحتی از دیدن این نمایش استفاده کنند و دیگر اینکه در این نمایش  تعداد بازیگران بین ۲۵ تا ۳۰ نفر هستند و کسی که بتواند این دوستان را تحت پوشش خود قرار دهد پیدا نکردم و البته دوست داشتم با توجه به موضوع نمایش بتوانیم توجه مردم رهگذر را به نمایش را جلب کنیم.

نمایش «عشاق ۱۴۴۱» جزء بهترین تئاتر‌های مذهبی است

آقای جلیل نیا درباره  متن و نقش خودتان در نمایش «عشاق ۱۴۴۱» کمی صحبت کنید.‌

می‌توانم قاطع بگویم که این نمایش جزء بهترین تئاتر‌های مذهبی ساخته شده است و بنده معمولا بعد از اجرای نمایش با مردم درباره نظرشان برای نمایش صحبت می‌کنم و خدارا شکرمردم رضایت کاملی از این نمایش داشته اند و دعای خیر مادر شهید برای اجرای خوب کاملا تاثیرگذار و ارزشمند است.

بنده در نمایش «عشاق ۱۴۴۱» نقش امام سجاد (ع) را بازی می‌کنم و از آن جایی که ایشان شخصیت بزرگ و برجسته‌ای در تاریخ بشریت هستند بسیار ارتباط خوبی با نقش خود برقرار کرده ام.

هدف از بازی شما در نمایش چه بوده است؟

به دلیل اینکه خواستیم یادآور واقعه کربلا در «عصر جدید» باشیم و از آن جایی که امسال در سال ۱۴۴۱ هجری قمری به سر می‌بریم تمام عاشقان آقا امام حسین (ع) هستند که با تمام تلاش‌های خود گوشه‌های اتقافات کربلا را به نمایش می‌گذراند.

شما چگونه به عنوان بازیگر نمایش انتخاب شدید؟

به علت پروژه‌های بزرگ و سنگینی که در دست دارم جا مانده کربلا هستم و جناب آیدین به عنوان بخش مدیرتولیدومعرف بازیگر، این کار را به بنده معرفی کردند و از آن جایی هم که در گذشته با کارگردان حرفه‌ای کار آشنا بودم خداراشکر مورد قبول ایشان واقع شد.

تمرینات شما برای به اجرا گذاشته شدن نمایش چگونه بوده است؟

خدارا شکر تمرینات خوب و موفقی را پشت سرگذاشته ایم و گروه کارگردانی برای یک اجرای خوب و موثر تلاش زیادی کرده اند.

 تا به حال چند دوره به اجرا رفته است؟

کلیت موضوع و داستان، روایت اتفاق‌های کربلا هستند که همه جسته گریخته بار‌ها دیده و شنیده ایم، اما این نمایش به عنوان تئاتر «عشاق ۱۴۴۱» اولین بار هست که به اجرا می‌رود.

در ضمن نمایش «عشاق ۱۴۴۱» هر شب ساعت ۱۹:۱۵ به مدت ۴۵ دقیقه تا ۲۶ مهر در میدان امام حسین (ع) به صورت تصویری به اجرای می‌رود.

بازیگران نمایش عبارتند از مسعود معصومی، پوریا سلیمانی، محمود کامش گران،حلما علمدار، فاطمه انصاری، فاطمه شیخلر، ابوالفضل قاسمی، ایلیا نیرومند، ندا زراعتی، مائده مزاری، آرین رضایی، هستی سناهی، علیرضا وطن خواه، پوریا محمدی، هادی حسین خانی،حسین ابراهیم نیا، ابوالفضل حسینی، محراب جلیل نیا، فرشاد دیبازر، ملیسا نیرومند، مدیا دشوار پسند، فاطمه حمیدی، زهرا بهاری، مریم باقری و امیرعلی خدیور که در میدان امام حسین (ع) اجرا می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: تئاتر ، کارگردان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار