به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، سرهنگ محمد پوررئیس پلیس فتای خراسان جنوبی در مراسم نمادین هفته پیوند در دبستان دخترانه محدثه بیرجند بیان کرد: رشد بستر اینترنت در کشور به حدی بوده که خیلی از اقدامات و فعالیتها را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با بیان اینکه امروزه فضای مجازی به زندگی اول بسیاری از افراد تبدیل شده است، گفت: بستر اینترنت و فضای سایبری بسیار گستره شده و این امر برای والدینی که نسبت به استفاده صحیح فرزندان از این بستر اطلاعاتی ندارند، آسیب است.
سرهنگ محمدپور با اشاره به وضعیت فضای مجازی در خراسان جنوبی بیان کرد: امروز از بین ۹۰ عنوان مجرمانه که در فضای سایبری با آن روبه رو هستیم، پنج جرم اول در این استان وجود دارد.
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی بیان کرد: برداشت اینترنتی از حساب ها، ترک حیثیت خانوادهها و نوامیس، جرائم علیه محرمانگی دادهها و ورود غیر مجاز در سامانهها مانند هک سیستم و گوشی به ترتیب در خراسان جنوبی رتبههای اول را دارند.
سرهنگ محمد پور با بیان اینکه با اشاره به این آمارها نمیتوان به امنیت فضای مجازی اعتماد کرد، اظهار کرد: وجود مجرمین در سن نوجوانی و دورههای متوسطه نشان دهنده عدم آگاهی افراد بوده که این امر نقش مربیان و اولیاء را پر رنگتر میکند.
وی خواستار توجه والدین به حضور فرزندان در گوشی و سیستم شد و افزود: فرزندان را با سیستم و بسته اینترنتی در یک اتاق خصوصی رها نکنید.
سرهنگ محمد پور ادامه داد: امروز علت بروز آسیبهای اجتماعی و عمده درگیری بین خانوادهها و فرزندان به دلیل استفاده بدون حد و مرز از بستر فضای مجازی است.
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با بیان اینکه متاسفانه امروزه والدین صدها گام در فضای مجازی از فرزندان عقب هستند، اظهار کرد: بسیاری از والدین در خریدن بازیهای یارانهای صرفا پرداخت کننده بوده و هیچ نظارتی بر نحوه بازی ندارند.
وی بیان کرد: امروزه بسیاری از والدین فرزندان شان را در فضای مدرسه، دانشگاه، کوچه و ورزشگاه همراهی میکنند، اما در فضای مجازی کاملا رها هستند.
سرهنگ محمدپور با بیان اینکه ضریب هوشی مجرم در فضاهای مجازی بسیار بالاتر از ضریب هوشی مجرم در فضای حقیقی است، گفت: امروز در بازیهای رایانهای تصاویری مبتذل بارگذاری شده که بر روح و روان فرزند تاثیر میگذارد.
وی با بیان اینکه از جمعیت ۸۲ میلیون نفری جمعیت ایران، بیش از ۷۱ نفر کاربر اینترنت هستند، افزود: در حوزه فضای سایبری در زمینههای محتوا، سخت افزاری و نرم افزاری به طور ۱۰۰ درصد مصرف کننده هستیم و هیچ تولیدی نداریم.
سرهنگ محمد پور بیان کرد: امروز بسیاری از روستاها در بیرجند از حداقلهای اولیه زندگی محروم بوده، اما دارای اینترنت پرسرعت هستند که این امر خود زمینه بروز آسیب است.
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با بیان اینکه متاسفانه در شهر فرهنگی بیرجند برخی با تصاویر ناموس مردم به دنبال افزایش اعضای گروه و کانال خود هستند، گفت: در سال گذشته در راستای ایجاد یک طرح، ۱۲ آرایشگاه زنانه به دلیل نشر تصاویر نیمه عریان مشتریان در فضای سایبری توقیف شد.
وی با بیاناینکه امروزه گوشی و بازی های رایانه ای اوقات فراغت فرزندان را پر کرده است، گفت: باید در گام اولیه به دنبال ایجاد جایگزینی برای حذف این موارد از اوقات فراغت فرزندان باشیم و سپس اقدام کنیم.
انتهای پیام / ط ا