به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه ساماندهی واحدهای صنایع تبدیلی استان گفت:حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران در دستور کار قرار گرفته و آنها نیز باید محصولات بسته بندی و تبدیلی خود را طبق آخرین استانداردهای جهانی انتخاب کنند تا در بازار عرضه دچار مشکل نشوند.
او با بیان اینکه در جنگ اقتصادی همه باید شبانه روزی بصورت جهادی فعالیت تلاش کنند افزود: مشکلات کارخانه نئوپان خلخال و مجوز توسعه این کارخانه توسط دستگاههای ذیربط صادر میشود و در آینده شاهد افزایش تولید و اشتغالزایی در این واحد صنعتی خواهیم شد.
استاندار اردبیل روشهای نوین برای افزایش راندمان تولید و توسعه را یاد آور شد و بیان کرد: سرمایه گذاران باید با بهره گیری از علوم اقتصادی و تولیدی سعی کنند در آینده با بحث فروش و صادرات با مشکل مواجه نشوند و ما نیز حمایت همه جانبه در راستای توسعه و پیشرفت طرحهای اقتصادی مناطق مختلف بویژه در بحث صنایع تبدیلی خواهیم کرد.
بهنام جو ایجاد شهرک تخصصی کشاورزی در کشت و صنعت مغان را خارج از دستور العمل بر شمرد و افزود: سرمایه گذار مجتمع صنایع تبدیلی در کشت و صنعت مغان باید برای هر واحد تولیدی خود مستقل مجوز دریافت کند و در این راستا سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاههای ذیربط همکاری لازم را خواهند داشت.
او احداث کاخانههای زنجیرهای در کشت و صنعت مغان و احیای چندین واحد در این منطقه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: عوامل مرتبط باید تمامی مجوزهایی که به منظور ایجاد صنایع تبدیلی در کشت و صنعت صادر شده و تا بحال چند مورد اجرا شده است را احصا کنند و مسایل مجوز این منطقه تعیین و تکلیف شود.
استاندار اردبیل همچنین از سرمایه گذاران بخش خصوصی کشت و صنعت خواست برنامهها و درخواستهای صنایع تبدیلی خود را بصورت مکتوب برای یک سال آینده اعلام کنند تا در مواقع صدور مجوز و موافقتهای اصولی دوباره کاری نشود.
بهنام جو ادامه داد: لیست کامل واحدهای صنایع تبدیلی، واحدهای راکد و نیمه فعال و میزان تولید و میزان اشتغال آنها تا جلسه آینده احصا شود و برنامه ریزیها طبق تقویم اقتصادی برای احیای آنها انجام شود.
او ظرفیت کارخانه رب گیری را ۳۰۰هزار تن در کشت و صنعت اعلام کرد و گفت: با راه اندازی این خط تولید قطعا کشاورزان مشکل فروش محصولات خود نخواهند داشت.
استاندار اردبیل افزود: باید از فرصتهای بوجود آمده استفاده کنیم و در صدور مجوز نیز دقت کافی داشته باشیم که در آینده با مشکل صادرات و تامین مواد اولیه مواجه نشویم.
بهنام جو راه اندازی شهرک گلخانهای و واحدهای صنایع تبدیلی در شمال استان را برای اشتغال جوانان مهم ارزیابی کرد و افزود: سرمایه گذار کشت و صنعت قصد دارد کارخانه قند را توسعه داده و کارخانههای روغن کشی، رب گوجه فرنگی و بسته بندی و پروده زیتون را با آخرین متدهای استاندارد در منطقه ایجاد کند و بیشتر دستگاههای خط تولید خریداری شده است.
او دعوت از افراد ذی نفوذ و سرمایه دار را وظیفه همگانی دانست و افزود: افرادی که دلسوز سرزمین مادری و زادگاه خود هستند باید با تمام وجود از سرمایه مایه گذاران حمایت کنند.
بهنام جو استان اردبیل را برای سرمایه گذاری مطلوب ارزیابی کرد و افزود: مدیران دستگاههای اجرایی و حتی مردم از سرمایه گذاران در نقاط مختلف حمایت میکنند در سریعترین زمان ممکن با تهیه زمین و صدور مجوز اقدام میکنند.
او گفت: باید تلاش کنیم سرمایه گذاریها در بحث صنایع تبدیلی و بسته بندی در رابطه با محصولات کشاورزی طبق نیاز استان انجام شود تا کشاورزان بتوانند با خیال راحت به تولید محصولات خود بپردازند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه برپایی نمایشگاه تخصصی برای صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات ضرورت دارد گفت: با برپایی این نمایشگاه میتوان نیازهای استان و کشور را احصا کرد و با دعوت از سرمایه گذاران برای توسعه واحدها و ایجاد واحدهای جدید اقدام کرد.
انتهای پیام/ح