به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادام هندی بیشتر به مزهی کره مانند و شیرین و شکل خاصش شهرت دارد. گرچه بیشتر ما بادام هندی دوست داریم، اما احتمالاً نمیدانید که این مادهی غذایی به دلیل مواد مغذی متنوعی که در خود دارد، میتواند فواید زیادی برای بدن شما داشته باشد.
در ادامه میخواهیم ببینیم اگر هر روز ۴ عدد بادام هندی بخوریم از چه مزایایی برخوردار خواهیم شد.
بادام هندی منبع بسیار خوب مس و آنتی اکسیدان به شمار میرود که هر دو برای پوست مفید هستند. آنتی اکسیدانها نشانههای پیری را کاهش میدهند و مس به همراه دیگر آنزیمها تولید کلاژن میکند، مادهای که انعطاف پذیری پوست را بالا میبرد.
بادام هندی سرشار از زینک هم هست. این عنصر شیمیایی برای رشد سلولهای سیستم ایمنی، تولید آنزیمهای آنتی اکسیدان و در مجموع فعالیت سیستم ایمنی بدن بسیار اهمیت دارد.
تنها یک اونس (حدود ۲۸ گرم) بادام هندی میتواند ۳۰ درصد از نیاز روزانهی بدن به مس و ۲۰ درصد از این نیاز روزانه به منیزیم را تأمین میکند. مس به رشد استخوانها و بافتهای پیوندی کمک میکند. منیزیم هم به جذب کلسیم کمک میکند و ریسک ابتلا به پوکی استخوان را کاهش میدهد.
بادام هندی مملوء از لوتئین و زئاگزانتین است، آنتی اکسیدانهایی که برای حفظ سلامت چشمها بسیار اهمیت دارند. مصرف روزانهی این آنتی اکسیدانها به حفظ بینایی کمک میکند و جلوی عفونتهایی که ممکن است از محیط به شما سرایت پیدا کند را میگیرد. زئاگزانتین از شبکیهی چشم هم در برابر پرتوهای فرابنفش محافظت میکند.
کمبود منیزیم میتواند باعث مشکلات زیادی برای بدن شود، از جمله افزایش فشار خون، سردردهای متعدد و احساس درد در قسمتهای مختلف بدن. مصرف منظم بادام هندی شما را از مادهی منیزیم بهره مند میکند و سردردهای میگرنی شما را تسکین میدهد.
یکی از شگفت انگیزترین عناصر موجود در بادام هندی، آناکاردیک اسید است. این اسید میتواند باکتریهای گرم- مثبت را که باعث پوسیدگی دندان و جوش میشوند را از بین ببرد.
بادام هندی حاوی مواد معدنی و ویتامینهای زیادی است، از جمله ویتامینهای E، K و B۶، مس، فسفر، زینک، منیزیم، آهن و سلنیوم. همگی این مواد نقش مهمی در کمک به عملکرد مناسب بدن دارند. هر چه سوخت و ساز بهتری داشته باشید، در طول روز، از انرژی بیشتری هم برخوردار خواهید بود.
بیشتر افراد تصور میکنند مصرف روزانهی آجیل میتواند باعث بالا رفتن وزن شود. اما این تصور درست نیست. بادام هندی حاوی چربی است، اما این چربیها از نوع سالم هستند و منیزیم موجود در بادام هندی هم برای تنظیم سوخت و ساز چربی و کربوهیدراتها در بدن ضروری است.
در واقع، کسانی که به طور روزانه و به میزان متعادلی بادام هندی مصرف میکنند، زودتر وزن کم میکنند و ریسک چاقی در آنها کمتر است. به علاوه، بادام هندی میتواند میان وعدهی خوبی باشد، چون بسیار مغذی است و تا مدت طولانیای شما را سیر نگه میدارد.
مس موجود در بادام هندی موها را درخشان و مستحکم نگه میدارد و بافتی ابریشمی به آنها میدهد. بادام هندی میتواند به بهبود رنگ موها هم کمک کند، چون باعث تولید رنگدانهای به نام ملانین میشود.
هشدار: حتی اگر از شیفتگان بادام هندی هستید هم نباید روزانه بیشتر از ۴ تا ۵ عدد مصرف کنید، در غیر اینصورت دچار سردرد خواهید شد.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/