سرمربی تیم پاراوزنه برداری ایران در خصوص شرایط این تیم توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین توکلی، سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری ایران در خصوص وضعیت تیمش بیان کرد: فکر میکنم تیم وزنه برداری جانبازان و معلولین در المپیک پرقدرت و پرمدال ظاهر شود. با این تیم در مسابقات جهانی قزاقستان بودم که با ۳ مدال طلا قهرمان شدیم و اگر یک مقدار بدشانس نبودیم، میتوانستیم به چهارمین مدال هم برسیم. در یکی، ۲ وزن دیگر هم میتوانستیم مدال طلا را به دست آوریم. اما شرایط به شکل دیگری رقم خورد. ۶ سهمیه برای پارالمپیک داریم و ۴ مسابقه گزینشی دیگر هم در پیش داریم که آخرین آنها در امارات خواهد بود و اگر در آنها حضور داشته باشیم، میتوانیم ۶ سهمیه مان را کسب کنیم.
او درمورد تعداد مدالهای طلا در پارالمپیک گفت: وقتی تیم پاراوزنه برداری را میبینم، احساس میکنم حق آنها این است که تعداد طلاهای زیادی دریافت کنند. قول دادن جالب نیست، اما ظرفیت این تیم را بالا میدانم و امیدوارم ۶ وزنه بردار پارالمپیکی مان مدالهای درخشانی کسب کنند و این دوره بیشتر از ۲ مدال طلا بگیریم. بدون تعارف باید بگویم که ظرفیت این تیم بالا است. اما متاسفانه بستر برای این شرایط آماده نیست و خیلیها نمیدانند این بچهها چه مشکلاتی دارند.
بیشتر بخوانید: حضور ۲۲ رشته در بازیهای پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
توکلی درمورد شرایط تیم ملی پاراوزنه برداری ادامه داد: یک جانبار ویلچری حتما باید یکی، ۲ کمک داشته باشد تا همه کارهایش را انجام دهد. اگر سر تمرین بیایید از اینکه چه وزنههایی میزنند، لذت میبرید چرا که آنها تعصب و غیرت دارند، اما امکانات ما کامل نیست. جامعه نیز با طرز صحیح برخورد با این عزیزان آشنا نیست.
توکلی درمورد اینکه تیم ملی وزنه برداری ایران در المپیک، فقط ۲ سهمیه خواهد داشت، بیان کرد: مشکلات وزنه برداری مربوط به دیروز و امروز نیست. تعداد امتیازات منفی مان زیاد شده و حالا ما به ۲ سهمیه رسیدیم. تیم خوبی داریم، اما شرایط بد شد. میتوانستیم از شانس هایمان به خوبی استفاده کنیم، اما فقط ۲ سهمیه خواهیم داشت که البته امیدوارم بهترین نفرات به توکیو اعزام شوند. بحث دوپینگ بسیار وسیع و گسترده است و اگر بخواهیم صحبت کنیم، نمیتوانیم مفصل همه جوانب را بررسی کنیم.
بیشتر بخوانید: مسیر پیچیده وزنه برداران ایران تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو
او ادامه داد: ما ۲ نوع دوپینگ داریم. مجاز و غیرمجاز و کسی که دنبال غیرمجاز میرود، به دردسر خواهد افتاد. ابتدا باید اطلاع رسانی درستی کنیم. در رده نوجوانان و جوانان بسیاری از ورزشکاران به مسائل آشنا نیستند و فقط این مسائل را از بزرگترها میپرسند. آنها هیچ سررشتهای ندارند. در حالی که این کار علمی است و باید به آن به صورت حرفهای پرداخت.
او در پاسخ به این سوال که آیا در تیم پاراوزنه برداری هم کسی به تنهایی تمرین میکند یا خیر، گفت: سیامند رحمان شرایط بسیار خاصی دارد. رحمان یک اسطوره است و نیازی به امثال من ندارد. حرفهای و مودب است و من مسابقات جهانی قزاقستان را با او تجربه کردم. او در شهر خودش تمرین میکند، چرا که شرایط فیزیکی خاص خود را دارد و اواخر اردو و نزدیک مسابقات به جمع ما اضافه میشود. از نظر شرایط اخلاقی لزومی ندارد تعریفی از سیامند رحمان کنیم. باید بگویم که او بسیار حرفهای کار میکند. دوست دارم از عزیزانی که در مسابقات جهانی کمک مان کردند، تشکر کنم. افرادی مثل علی محمودی، بابک محمدی و صمیمی به عنوان رئیس فدراسیون پارالمپیک که همه جوره به ما کمک کردند.
مربی اختصاصی احسان حدادی گفت: احسان اخیرا در مسابقات جهانی قطر عنوان هفتمی را کسب کرد. او ۵-۶ دورهای بود که نتوانسته بود به فینال برسد، اما امسال به فینال رسید. هر چند که خیلیها ایراد گرفتند. فکر میکنم به جز احسان حدادی در دو و میدانی نداریم که شکل و شمایل ورزشی داشته باشد. به هر حال امیدوارم این هجمهها کم شود. مدام درباره هزینهها صحبت میشود. سوال من این است که آیا ۱۰ هزار دلار برای کشور ما مبلغ زیادی است؟ امیدوارم حدادی روحیه بیشتری پیدا کند و برای مسابقات المپیک با مدال برگردد.
توکلی در خصوص شباهتش به علیرضا منصوریان گفت: من شبیه منصوریان نیستم، بلکه او شبیه به من است. چرا که من پرسپولیسی هستم، اما او یک استقلالی است.
انتهای پیام/