به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال میکنیم.
فلفل ها حاوی بخشی از مواد مغذی و ویتامین ها هستند که می توانند طعم خوبی به غذاها بدهند. از فواید فلفل ها این است که مملو از ویتامینهای گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین ها B و ویتامین های C، E و K هستند. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول ها محافظت خواهند کرد.
میزان مواد معدنی فلفل بسیار بالا است و به تنظیم عملکرد قلب کمک خواهد کرد. فلفل حاوی ترکیبی به نام لوتئین است که طبق کشفیات نقش ارزشمندی در سلامت چشم ایفامی کند.
افراد می توانند برای سهولت هضم غذای خود از زنجبیل استفاده کنند. یکی از مهمترین دلایل این که زنجبیل برای سلامتی انسان مفیدتر از هر محصول غذایی دیگری است، وجود ترکیبی به نام جینجرول در آن است. این ماده ضد التهاب است، به این معنی که میتواند درد و تورم را تسکین دهد. همچنین میتوان آن را آنتی اکسیدانی نامید که رادیکالهای آزاد مضر را در بدن خنثی میکند. این ماده میتواند خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی فرد کاهش دهد.
بیشتر بخوانید:درمان عفونتهای دندانی با طب سنتی
امروزه افراد از مایکروویو بیشتر استفاده میکنند، اما برخی مواد غذایی را نباید داخل آن گذاشت. مواد غذایی مانند تخم مرغ خام یا حتی آبپز را به هیچ عنوان با پوست داخل مایکروویو قرار ندهند. این کار باعث ترکیدن پوسته آن در زمان فعالیت مایکروویو خواهد شد و میتواند افزون بر کثیف کردن مایکروویو، خطرات دیگری برای افراد داشته باشد.
گذاشتن فلفلهای تند داخل مایکروویو و حرارت دادن آن هر چند باعث کثیفی این وسیله نخواهد شد و در ظاهر نیز خطری ندارد، اما میتواند افراد را به دردسر بیندازد. فلفلهای تند، حاوی مادهای به نام کپسایسین هستند که با حرارت دیدن داخل مایکروویو، به صورت گاز آزاد میشوند. باز کردن در مایکروویو و استنشاق این گاز میتواند باعث سوزش چشم و حتی سوختگی خفیف چشم و گلو شود.
افراد برای خشک کردن انگورهایشان باید دور مایکروویو را خط بکشند. قرار دادن انگور یا حتی خود کشمش داخل مایکروویو میتواند به سوختن آنها یا ترکیدن پوسته میوهها و کثیف کردن این وسیله منجر شود. این امر گاهی ممکن است باعث خراب شدن مایکروویو شود. شاید گرم کردن آب داخل مایکروویو، ترکیب بیخطری به نظر برسد اما می تواند باعث آتش سوزی هم شود.
زمانی که آب خالص داخل لیوان بلور یا سرامیک در مایکروویو گرم شود، حبابهای هوای آن طی گرم شدن خارج نخواهد شد. با حرکت دادن لیوان، این حبابهای حبس شده به ناگهان خارج و باعث فوران آب داغ خواهند شد. برای پیشگیری از این موضوع، بهتر است آب را در زمانهای کوتاه و به دفعات، گرم کنند و در حد فاصل آن، یکی دو بار آن را هم بزنند.
با وجود محبوب بودن شیر گاو در بازار، اما بهترین نوع شیر نیست. در حقیقت، بسیاری از افراد دچار عدم تحمل لاکتوز هستند یا به شیر گاو حساسیت دارند. شیر گوسفند و بز از اساس با شیر گاو تفاوت دارند، امروزه تعداد بیشتری از مردم به مصرف این شیرها روی آوردهاند. هضم چربی شیر گاو بسیار دشوارتر از بز و گوسفند است. شیر گاو دارای کازئین و حساسیت زا است. اما طعمی ملایم و خامه ای دارد درحالی که شیر بز و گوسفند کمی شور است.
انتهای پیام/
شیر گوسفند بیماریزاست و گوشتش شفا.