به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، منصور سیفی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل گفت: ۶۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل در شش ماهه نخست سالجاری با حضور در کارگاههای آموزشی فنی و تخصصی، مهارتهای لازم را برای اجرای طرحهای خوداشتغالی فرا گرفتهاند.
او با اشاره به اینکه ۶۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت از آموزشهای فنی و تخصصی در شش ماهه نخست سالجاری بهرهمند شدهاند، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای با هدف توانمندسازی خانوار تحت حمایت استان اردبیل ارائه میشود تا مددجویان با فراگیری مهارتهای لازم بتوانند شغل مورد نظر خود را ایجاد کنند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه درصدد هستیم تا پایان سالجاری برای تعداد بیشتری از مددجویان دورههای آموزشی و مهارتآموزی برگزار کنیم، افزود: رویکرد اصلی کمیته امداد استان اردبیل توانمندسازی خانوار تحت حمایت است که تاکنون در این زمینه گامهای بلندی برداشته شده است.
سیفی با اعلام اینکه ۱۹۰ مددجوی اردبیلی از آموزشهای مقدماتی کسبوکار بهرهمند شدهاند، بیان کرد: پس از استعداد سنجی و ارائه مشاوره شغلی، کارگاههای مقدماتی کسبوکار برای مددجویان برگزار میشود تا بتوانند مهارتهای لازم را فرا گرفته و در اجرای طرحهای اشتغالزایی موفق عمل کنند.
او با بیان اینکه در تلاش هستیم با تخصیص تسهیلات اشتغالزایی به مددجویانی که گواهی مهارت اخذ کردهاند، مسیر توانمندسازی آنها را هموار کنیم، گفت: مهارتآموزی مددجویان مسیر خوداتکایی آنها را برای ایجاد شغل مورد نظرشان هموار میکند که میکوشیم با شناسایی فرصتهای شغلی جدید و نوین، فعالیتهای گستردهتری را در این خصوص به انجام رسانیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه کارگاههای آموزشی پایدارسازی و توسعه برای ۱۱۵ نفر از مجریان طرحهای خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل برگزار شده است، اعلام کرد: در کنار نظارتهای مستمر بر طرحهای اشتغالزایی، با برگزاری دورههای آموزشی پایدارسازی تلاش میکنیم به مددجویان در زمینه توسعه فعالیتهای خود کمک کرده و آنها به کارآفرینان موفق تبدیل شوند.
سیفی با بیان اینکه ۵۰ نفر از مددجویان نیز در کارگاههای آموزشی کارآفرینی شرکت کردهاند، افزود: کارآفرینی مددجویان اردبیلی، گام راهبردی کمیته امداد در عرصه اشتغالزایی است که با استفاده از ظرفیتهای بسیار مهم کارآفرینان برتر میتوان به این مهم دست یافت.
او با اشاره به اینکه کارآفرینی مددجویان تحت حمایت این نهاد تولید ثروت و رونق اقتصادی را در منطقه به دنبال خواهد داشت، گفت: با کمک کارآفرینان نیکوکار میتوانیم گامهای موثرتری را برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید و نوین برای مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند جامعه برداریم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل از دیگر راهکارهای کمیته امداد استان اردبیل برای توانمندسازی خانوار تحت حمایت را «کاریابی» برای آنها عنوان کرد و افزود: مددجویان پس از فراگیری آموزشهای لازم شغلی به کارخانهها، شرکتها و موسسههای صنعتی معرفی میشوند تا بر اساس مهارتهایی که کسب کردهاند کشغول به فعالیت شوند.
سیفی با بیان اینکه با ارائه بستههای تشویقی به کارفرمایان و صاحبان صنعت استان اردبیل درصدد هستیم مسیر توانمندسازی مددجویان را هموارتر کنیم، اعلام کرد: کارفرمایان میتوانند با استفاده از مزیتهای مهم بستههای تشویقی کمیته امداد استان اردبیل برای تعداد بیشتری از مددجویان شغل مناسب ایجاد کنند.
او با اشاره به اینکه پرداخت حق بیمه به کارفرمایانی که مددجویان تحت حمایت کمیته امداد را به کار گمارند از جمله بستههای تشویقی این نهاد محسوب میشود، گفت: این امر در طول دو سال به انجام میرسد که کمیته امداد ۱۰۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما (تا سقف مبلغ ۲۳ درصد حداقل حقوق و دستمزد) را در صورت به کار گیری مددجویان پرداخت میکند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه در سالجاری برای اثربخشی هر چه بیشتر فرصتهای شغلی ایجاد شده طرح «راهبران شغلی» اجرا میشود که تا کنون نتایج مطلوبی را در پی داشته است، افزود: تدابیر بسیاری برای خوداتکایی خانوار تحت حمایت در نظر گرفته شده است که با همکاریهای گستردهتر و به کارگیری ایدههای برتر خواهیم توانست شاهد توانمندسازی اقشار آسیبپذیر باشیم.
انتهای پیام/ح