به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، در مراسم اربعین حسینی (ع) امسال، مردم استان چهارمحال و بختیاری ۹ موکب حضرت قمر بنی هاشم (ع) در نجف و کربلا برپا کردند.
شکر، آرد، گوشت قرمز، نان، کاکولی، وسایل سرمایشی برای این موکبها تهیه شده است و به زائرین اسکان داده میشود.
۲۵۰ نفر از خادمان استان چهارمحال و بختیاری روزانه برای ۱۸ هزار زائر سرور و سالار شهیدان (ع) غذا تهیه میکنند.
خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی (ع) توسط موکبهای چهارمحال و بختیاری از دیروز شنبه ۱۳ مهر ۹۸ آغاز شد و تا دو روز پس از اربعین ادامه دارد.
انتهای پیام/ن