به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،بازوند استاندار کرمانشاه اظهار داشت: نشست شورای عشایری استان در میان بزرگان و نمایندگان این قشر تولیدکننده و تلاشگر برگزار شده است تا مشکلات آن ها بی واسطه و مستقیم توسط خود آن ها مطرح شوند.
او گفت: از قدیمالایام با سبک زندگی عشایری آشنا بودهام و با دشواری ها و مشکلات این عزیزان بیگانه نیستم در گذشته زندگی عشایری چندان به بخش دولتی محتاج و وابسته نبود و از رونق تولید خوبی برخوردار بودند. در شرایط فعلی نیز زندگی عشایری نباید چندان به دولت وابسته شود و این بخش تنها باید بسترها را فراهم کند.
بازوند با بیان اینکه زنجیره از پشم تا فرش با تعریف جایگاه عشایر باید تشکیل شود گفت:طرح اسکان عشایر باید به شکلی اجرا شود که سبب کاهش درآمدهای آنها نشود و سبک زندگی آنها از حالت سنتی خارج نگردد.
او گفت: ۱۱ کانکس مدرسه سیار جهت آموزش عشایری در اختیار این عزیزان قرار می گیرد و مراتع استان قابلیت بسیار زیادی برای کشت گیاهان دارویی دارند و اجرای این طرحها با مشارکت عشایر کاملا امکان پذیر است بسیاری از گردشگران دوست دارند به جای مکانها و هتلهای لاکچری، از زندگی عشایری و سنتی بازدید کنند و این سبک زندگی برای آنها از جذابیتهای فوق العادهای برخوردار است.
بازوند بیان کرد: گردشگری عشایری تکمیل کننده گردشگری روستایی است و اداره میراث فرهنگی و گردشگری باید برای توسعه این بخش برنامه ریزی کنداداره منابع طبیعی با عشایر همراه باشد و به آن ها کمک کندعشایر یک قشر تولید کننده است و کمک به عشایر در واقع کمک به رونق تولید کشور است.
او گفت: مشکلات تردد عشایر استان به مناطق گرمسیری ایلام را با استاندار این استان مطرح و حل و فصل می کنیمتسهیلات اشتغال عشایری باید راستی آزمایی شود تا معلوم شود به دست عشایر واقعی رسیده است یا خیر.
انتهای پیام/ز