رشته جدید مهندسی صنایع غذایی به به جمع رشته‌های مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف‌آباد اضافه شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مهدی امیدی رییس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: هدف از راه اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی پیوسته، تربیت نیرو‌های متخصصی است که بتوانند در زمینه‌هایی همچون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه‌سازی خطوط تولید در کارخانجات صنایع غذایی، وظیفه هدایت، نظارت و مسئولیت فنی را برعهده گیرند.

مهدی امیدی افزود: فعالیت‌های صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام تا مواد خامی که به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌شود، شامل روش‌های نگهداری، فرآوری، بسته‌بندی زیرمجموعه‌های این رشته دانشگاهی هستند.

او گفت: داوطلبان علاقه‌مند و مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری می‌توانند در مرحله تکمیل ظرفیت با مراجعه به سایت azmoon.iau.ac.ir رشته جدید علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای کد ۵۰۴۲۲ با کد محل دانشگاهی ۱۵۰ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد) را انتخاب کنند.


انتهای پیام/م

 

راه اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد نجف آباد 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.