جنیدی/ کمبود ۲۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور/ اضافه شدن تخت بیمارستان بر اساس نیاز هر منطقه و سطح بندی وزارت بهداشت/ ضریب اشغال پایین تخت‌های بیمارستانی بخش‌های خصوصینایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: کشورمان برای رسیدن به سطح استاندارد و مطلوب بین المللی باید تعداد تخت‌های بیمارستانی را ۲۵ هزار عدد افزایش دهد.
علیرضا قربانی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خالی بودن تخت‌های بیمارستان در بخش خصوصی اظهار کرد: بیمارستان‌های خصوصی مجوز خود را از وزارت بهداشت و بخش‌های حاکمیتی دریافت می‌کنند و این کار بر اساس نیاز‌های هر منطقه سطح بندی و مراکز درمانی خصوصی راه اندازی می‌شود.
 
او ادامه داد: ضریب بالای اشغال تخت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی درست نیست، زیرا مراکز درمانی بخش خصوصی معمولا در مناطق برخوردار و مراکز استان‌ها تاسیس شده است. افراد توانمند از نظر مالی و دارای بیمه‌های تکمیلی جهت درمان به این مراکز مراجعه می‌کنند.

ضریب پایین اشغال تخت‌های بیمارستانی بخش‌های خصوصی

قربانی اضافه کرد: بدیهی است که افراد فاقد بیمه‌های تکمیلی و کم بضاعت نمی‌توانند در مراکز درمانی بخش خصوصی بستری شوند به همین دلیل بیمارستان‌های دولتی راه اندازی شده است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: بعد از طرح تحول نظام سلامت در حدود ۲۵ هزار تخت بیمارستانی افزوده شده است، اما متاسفانه کشورمان از نظر استاندارد تعداد تخت‌ها تا استاندارد بین المللی فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: آمار تخت‌های بیمارستانی کشور به تفکیک خصوصی و دولتی
او گفت: اضافه کردن تخت‌های بیمارستانی باید بر اساس سطح بندی انجام شود و مطابق دستورالعمل‌های ابلاغ افزایش تخت باید در مناطق مورد نیاز و محروم اضافه شود.
 
قربانی گفت: تخت‌های بیمارستانی باید با هدف محرومیت زدایی انجام شود و این کار بر اساس سطح بندی ابلاغی وزارت بهداشت انجام بگیرد.

انتهای پیام/

اضافه شدن تخت بیمارستان بر اساس نیاز هر منطقه و سطح بندی وزارت بهداشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار