به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کوروش فرزین، معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: هدف گذاری استقرار طرح نسخه نویسی الکترونیکی در ۳۰ درصد شهرستانهای هر استان، ۵۰ درصد پزشکان طرف قرارداد و صد در صد داروخانه ها، مراکز تصویرداری و آزمایشگاهها صورت گرفته است.
او افزود: همچنین از ۴۳۱ شهرستان کل کشور هدف گذاریها تا پایان سال برای اجرای این طرح برای حدود ۲۲۵ شهرستان خواهد بود.
فرزین، ادامه داد: هدف برای استقرار طرح نسخه الکترونیکی در مراکز طرف قرارداد تا پایان سال به تعداد ۱۲ هزار و ۸۸۰ مرکز خواهد بود که باید وارد این پروژه شوند، البته پیشرفت پروژه در نسخه نویسی بیش از نسخه پیچی در داروخانهها است؛ ضمن اینکه چالش عمده در این طرح کُندی ارائه خدمات در مطبها است، اما با گذر زمان اجرای طرح آسانتر خواهد شد.
معاون بیمه خدمات سلامت بیان کرد: مهمترین چالش در داروخانهها و مراکز پاراکلینیک استفاده از وب سرویسهای سازمان بیمه سلامت است، هرچند که سازمان بیمه سلامت مشوقهایی را برای پزشکان و داروخانهها از جمله ارائه وامهای کم بهره و پرداخت هزینهها درپایان ماه بدون تاخیر را در نظر گرفته است.
او تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت به دنبال این هستند که پروژه نسخه نویسی الکترونیکی را در تمامی کشور عملیاتی کنند، بنابراین اگر هدف گذاریها تا پایان سال محقق شود؛ میتوان امید داشت در سال آینده پروژههای آی تی در این سازمان درسراسر کشور اجرایی شود. البته امیدواریم حوزه آی تی بتواند مشکلات زیرساختی را هر چه سریعتر حل کند.
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: طرح از مراکز خصوصی و مطبهای طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت آغاز شده و این درحالی است که وزارت بهداشت اجرای طرح را ازمراکز دولتی و بیمارستانها شروع کرده است؛ بنابراین باید تلاش کنیم هر دو سیستم بر اساس یک معماری فعالیت کنند.
فرزین بیان کرد: بستر تمام خدمات الکترونیک در نظام سلامت، پرونده الکترونیک سلامت است. آنچه مورد نظر وزیر بهداشت است، فراهم شدن زیرساختهای لازم جهت تکمیل و توسعه پرونده الکترونیک سلامت است که نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک به عنوان ورودیهایی که میتوانند اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت را تامین کنند، در اولویت کارهای سازمان بیمه سلامت قرار دارد.
انتهای پیام/