هادی عزتی اصل کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، گفت:
تیلا پیا گونهای از ماهیان مهاجم است که تنوع غذایی بالایی دارد و همین امر سبب کاهش منابع غذایی دیگر ماهیان و
آبزیان و از بین رفتن آنان میشود.
او ادامه داد: به همین دلیل محدودیتهایی از اداره محیط زیست در مناطقی که رودخانههای آزاد دارند، به جهت پرورش آن وجود دارد هرچند که مجوز پرورش در یزد، کرمان، سمنان و اراک صادر شده است و در خراسان رضوی نیز به صورت کاملا نامحسوس و قاچاقی در حال تولید است.
کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی گفت: ماهی تیلا پیا از کشورهایی، چون چین وارد ایران میشود که البته کیفیت خیلی پایینی دارند، اما آنچه که در ایران تولید میشود کیفیت به مراتب بسیار بالاتر و طعم مناسب تری را دارا است.
عزتی اصل افزود: اگر مجوز پرورش چنین گونهای در استان صادر شود، میتوان مدیریت خیلی بهتر و بیشتری نسبت به پرورش این گونه با ارزش انجام داد.
انتهای پیام//ر. س
تیلای پیای ایرانی فاتح نبرد با همتای چینی