به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، تنها دو روز پس از معرفی بسته اقدام در جهت حفاظت از محیط زیست و کاهش تولید دی اکسید کربن آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و آنه گرت کرامپ-کارن باوئر، وزیر دفاع این کشور قرار است در دو پرواز جداگانه به سواحل شرقی آمریکا سفر کنند؛ اقدامی که با انتقاد گسترده همراه شد.
روزنامه بیلد آلمان امروز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد دو هواپیمای لوفت وافه مرکل و باوئر، به طور تقریبا همزمان راهی آمریکا خواهند شد. رسانههای بانفوذ آلمان از اقدامات تناقض برانگیز این دو سیاستمدار به شدت انتقاد کرده و تاثیرات مضر پروازهای هواپیمایی را بر محیط زیست یادآور شدند.
در ابتدا قرار بود صدراعظم و وزیر دفاع آلمان با هواپیمای ایرباسای ۳۴۰ ابتدا به نیویورک و سپس راهی پایتخت آمریکا شوند. سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به روزنامه بیلد گفت در برنامه ریزی برای این سفر ما تمام تلاش خود برای استفاده بهینه از این هواپیماها بکار گرفتیم. بنا به اعلام وزارت دفاع آلمان، برنامههای پرواز بر اساس برنامه ریزی رسمی، مقصد، مدت پرواز و تعداد هئیت همراه اتخاذ میشود. موضوع تناقض برانگیز اینکه صدراعظم آلمان روز دوشنبه در نیویورک در اجلاس آب و هوایی سازمان ملل حضور خواهد یافت؛ جایی که او بر تعهد کشورش برای حذف زغال سنگ و کاهش میزان انتشار دی اکسید کربن تاکید خواهد کرد.
وزیر دفاع آلمان، که گفته میشود جانشین احتمالی مرکل است، قرار است مطابق برنامه با مارک اسپر، همتای آمریکایی خود دیدار کند. خبر مربوط به پروازهای جداگانه مرکل و باوئر در حالی منتشر شد که دو روز پیش این دو سیاستمدار آلمانی از اقدامات گسترده برای مقابله با بحران آب و هوایی اخیر خبر دادند.
صدراعظم آلمان از کاهش ۵۵ درصدی تولید گاز دی اکسید کربن در آلمان تا سال ۲۰۳۰ میلادی خبر داد. احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات آلمان در یک کنفرانس خبری، یک «بسته اقدام» معرفی کردند که پایبندی و عمل به اهداف حفاظت محیط زیست در سال ۲۰۳۰ جمهوری فدرال آلمان را تضمین میکند. قرار است تا پایان سال جاری میلادی، مقررات قانونی متناسبی در باب اجرایی شدن این اهداف به تصویب رسند.
آنگلا مرکل گفت: این برنامه البته با نگاهی بلند مدتتر تا سال ۲۰۵۰ میلادی را در نظر گرفته است. ما میخواهیم نشان دهیم ردپای بشریت، ظرف دو سده اخیر یعنی در سالهای صنعتی شدن، هنوز باقی است و این وظیفهای است که اکنون در مقابل دیدگان ما قرار دارد و برماست تا در سالهای آتی بتوانیم بر این استقرار (و برجاماندن این ردپا) فایق آییم تا به این وسیله بتوانیم بر کودکان و نوادگانمان، آیندهای برای زندگی برجا گذاریم.
انتهای پیام/