به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت در اجرای تکلیف قانون بودجه مبنی بر حذف سه دهک بالای درآمدی، از ماههای اخیر تصویب آئین نامه و دستورالعملهای مربوطه را در دستور کار قرار داده و حذف یارانهبگیران را آغاز کرده است.
اما در این مدت توضیح واضحی در مورد نحوه حذف یارانهبگیران یا ملاک شناسایی آنها وجود نداشت؛ تا اینکه دفتر سخنگوی دولت با انتشار مطلبی جزئیاتی از حذف یارانه بگیران پردرآمد را منتشر کرد.
بیشتر بخوانید:
جدیدترین جزئیات از حذف یارانه ثروتمندان/ نحوه اعتراض و ملاکهای شناسایی چگونه است؟
همه آنچه درباره حذف یارانهها باید بدانیم/ ثروتمندان منتظر دریافت پیامک باشند
در این توضیحات آمده است: "همان طور که اطلاع دارید بر اساس مصوبه مجلس محترم شورای اسلامی در بودجه سال ۱۳۹۸، دولت موظف به حذف یارانه سه دهک درآمدی شده است. به منظور تحقق و اجرای این قانون در شهریور امسال، کمتر از ۲۰۰ هزار خانواده، جزو خانوارهای پردرآمد شناسایی شده و یارانه نقدی به حسابشان واریز نخواهد شد.
بر اساس مصوبه مجلس محترم شورای اسلامی و آییننامههای مربوطه خانوارهای ایرانی بر اساس تمامی اطلاعات ثبتی مانند مسافرتهای خارجی، خودروهایی که فرد دارد، نوع شغل، کارفرما بودن و تعداد پرسنل، معاملات انجام شده، داراییهای مختلف و کلیه اطلاعاتی که روی کد ملی فرد ثبت شده دهکبندی شدهاند. یعنی از گروههای کم درآمد تا پردرآمد دسته بندی میشوند.
بر اساس مجموعه شاخصهای مختلف، گروههای پردرآمد شناسایی شده اند و از بین این گروهها در شهریورماه تنها به میزان همان عدد اعلام شده، یارانه این افراد حذف شده است.
سرپرستان خانوارهایی که یارانه شان حذف شده است به شرح زیر میتوانند درخواست رسیدگی مجدد به منظور برقراری یارانهشان را انجام دهند.
ابتدا به این افراد پیامک زده میشود. هموطنان عزیز در دریافت پیامک به این نکته توجه داشته باشند. پیامک حتماً با سربرگ یارانه ارسال خواهد شد (اطلاع رسانی از طریق شماره نادرست است) و بالای صفحه باید به انگلیسی کلمه یارانه (Yarane) نوشته شده باشد. افراد بعد از دریافت پیامک میتوانند به پیشخوان خدمات الکترونیک دولت مراجعه کنند. تاریخ مراجعه هم در پیامک مشخص شده است.
در ایران حدود ۶۰۰۰ دفتر پیشخوان وجود دارد و افراد میتوانند به هر یک از این دفاتر پیشخوان مراجعه کنند. در هنگام مراجعه نیز باید به این نکات توجه شود:
او ًلا: با همان شماره همراهی که به افراد پیامک زده شده باید مراجعه کنند و همان موبایل و پیامک را باید به پیشخوان دولت ارائه دهند.
ثانیاً: در هنگام مراجعه، کارت ملی معتبر، شناسنامه، گذرنامه و گواهینامه که جزو کارتهای شناسایی معتبر است باید همراه باشد.
ثالثاً: در پیشخوان دولت یک فرم رضایتنامه به افراد داده میشود مبنی بر اینکه دولت اجازه دارد به کلیه اطلاعات مالی و بانکی آنها دسترسی پیدا کند. این رضایتنامه را به دقت مطالعه و به پیشخوان تحویل دهند. از طرف پیشخوان یک کد رهگیری به موبایلی که به نام سرپرست خانوار است، ارسال میشود. افراد باید کاملاً دقت کنند که تنها سرپرست خانوار یارانهبگیر باید به پیشخوان مراجعه کند و حتماً با شماره همراهی که به نام خود سرپرست ثبت شده حضور یابند؛ بنابراین اگر با موبایل فرددیگری مراجعه کنند برای پیشخوان قابل قبول نیست.
بعد از دریافت کد پیگیری، افراد باید به سامانه yaraneh.mcls.gov.ir مراجعه کنند که در آن سامانه کد رهگیری و کدملی را وارد کنند.
درصورتی که نسبت به این مورد درخواست بررسی مجدد وجود داشته باشد، افراد میتوانند درخواست خود را در حداقل ۲۰۰ کلمه در همان سامانه درج کنند و پس از بررسی، نتیجه آن به شماره تماسشان ارسال خواهد شد. "
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
من امدم امریکا زندگی میکنم و یارانه ام رو تو این مدت خرج افراد بی بضاعت میکردم با مقداری که خودم انتقال میدادم ایران اونمقطع کردن البته من نمیزارم اون افراد تحت پوشش من قطع امید کن از من- ولی جای خنده داره من همین الان یه ناهار خوردم پولشو اگه به ریال تبدیل کنی از یارانه سه نفری که بحساب من میریختن بیشتره.
من یک نظامی بازنشسته هستم و ۳۰ سال خدمت کردم گدا نیستم یارانه هم نمی خوام و فقط افسوس می خورم هیچیک از فرزندانم شغل دولتی ندارند تحت سرپرستی من هستند حلال خدا برایمان حلال است حرام خدا حرام اما هرکسی مسوول است بداند حق الناس جواب دارد اگر فیش حقوقی مرا ببینید ماهانه حدود یک میلیون تومان حق بیمه ازمن کسر می شود حالا شما از امثال ما اجازه دسترسی به اموال می خواهید یعنی چه؟؟؟؟
البته اگر مجلس باشفاف بودن این موضوع موافق است!!
اونچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم که.......
حساب کن عمو جان کل یارانه میشه پول نون و ماست فقطططط اونم برای ۸ روز !!!!!
هه
دکان هست که هر نرخی که دوست دارند میگرند و جایی هم نیست که شکایت کنیم تا رسیدگی کنند!