به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،آرشام هنرکار مسئول دفتر بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این برنامه به منظور رفع نیازهای تغذیهای و جلوگیری از عوارض ناشی از سوء تغذیه از سوی بنیاد علوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اجرا شد.
او با اشاره به نحوه انتخاب این مادران بیان کرد: مادران باردار و شیرده بر اساس پنج شاخص وزنگیری نامطلوب، چندقلوزایی، هموگلوبین پایین و وزن پایین مادر در زمان شروع بارداری توسط مراکز بهداشت پایش میشوند و چنانچه مادران باردار و شیرده درگیر هر یک از این شاخصها باشد مشمول دریافت سبد غذایی میشوند.
مسئول دفتر بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان گفت:سبد غذایی این طرح شامل برنج، ماکارونی، بلغور جو، عدس، لوبیا، نخود، لپه، سویا، لوبیا قرمز، مرغ و روغن مایع است که هر ۲ ماه یک بار میان مادران توزیع میشود.
او تاکید کرد: دوران بارداری از مراحل بسیار حساس و طلایی به شمار رفته که اگر به نیازهای آن پاسخ لازم داده نشود کودکان متولد شده با مشکلات زیادی در آینده مواجه خواهند شد.
انتهای پیام/گ