دهمین نشست خبری غلامحسین اسماعیلی با اصحاب رسانه امروز برگزار شد.

شناسایی ۳ هزار میلیارد تومان از اموال بزرگترین بدهکار بانکی/ پرونده حادثه تروریستی اهواز آماده ارسال به دادگاه/ بازداشت ۳ استرالیایی به اتهام جاسوسیبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در دهمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که امروز (سه‌شنبه ۲۶ شهریور ماه) برگزار شد، اظهار کرد: در روز‌های اخیر در راستای برنامه‌های تحولی قوه قضاییه شاهد اجرای برنامه‌هایی بودیم که با استقبال مردم و نخبگان مواجه شدند.

او افزود: ابلاغ بخشنامه نحوه احضار مدیران و فعالان اقتصادی و ابلاغ بخشنامه کاهش جمعیت کیفری با ۱۲ نوآوری از مواردی بود که مورد استقبال قرار گرفت و لایحه صیانت و حفظ امنیت بانوان تکمیل شد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: این لایحه ابتدا در دولت در دست تدوین بود و به لحاظ حقوقی به قوه قضاییه ارسال شد و با تشکیل کارگروه‌هایی بین دولت، مجلس و کارگروه حقوقی قوه قضاییه، متن نهایی این لایحه طبق زمانبندی آماده و به دولت ارسال شد.

اسماعیلی تصریح کرد: تأمین امنیت و صیانت از بانوان، تحکیم خانواده، افزایش دانش و اطلاعات، پیشگیری از وقوع جرائم خشونت آمیز برای بانوان و جلوگیری از بزه دیدگی و حمایت از بانوان بزه دیده از جمله اهداف این لایحه است.

او افزود: کمیته ملی تحت عنوان صیانت و کرامت و تأمین امنیت بانوان از نمایندگان بیش از ۲۰ دستگاه با همکاری معاونت پیشگیری از قوه قضاییه تشکیل شده است. همچنین صندوقی با عنوان حمایت از بانوان به منظور جبران خسارات به بانوان نیز ایجاد شده است و در همین رابطه دستگاه‌هایی مانند نیروی انتظامی و صدا و سیما نقش دارند.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: در این لایحه ۵ گروه جرائم علیه زنان جرم انگاری شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به جرائم علیه حیثیت بانوان، عفت و اخلاق عمومی، حقوق خانواده و آزادی مشروع اشاره کرد و برای هر کدام از این جرایم مجازاتی در نظر گرفته شده و این لایحه هدیه‌ای به بانوان است.


بیشتر بخوانید:انتشار متن لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت


وصول ۴۲ هزار میلیارد ریال مالیات در 5 ماه

اسماعیلی در رابطه با صدور حکم جرائم دادگاه‌های مفاسد اقتصادی بیان کرد: با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضاییه در حوزه فرار مالیاتی در ۵ ماهه نخست امسال، با شناسایی افرادی که فرار مالیاتی داشتند، ۴۲ هزار و ۹۷۴ میلیارد و ۳۳۰ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۶۵۱ ریال مالیات وصول نشده، وصول شد.

او افزود: این رقم ۴ برابر کل مالیات وصول شده در سال ۹۷ است.

باز پس گیری ۱۷۹ هزار هکتار زمین از زمین خواران

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در حوزه بازگشت اراضی ملی در سال ۹۸ در ۲۰ استان غیر از تهران مساحتی بالغ بر ۱۷۸ هزار هکتار از زمین خواران باز گرفته شد که ارزش این زمین‌ها حدود ۱۱ هزار میلیارد ریال است.

اسماعیلی تصریح کرد: در استان تهران بالغ بر یک هزار هکتار زمین به ارزش تقریبی ۴۸ هزار میلیارد ریال از زمین خواران پس گرفته شد.

چقدر از اموال بابک زنجانی پس گرفته شد؟

او افزود: در پرونده امیرمنصور آریا تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان جزای نقدی واصل شده و ۱۷۰۰ میلیارد تومان رد مال شده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: ۱۸۰۰ میلیارد تومان از اموال داخل کشور بابک زنجانی، تحویل وزارت نفت شده است.


بیشتر بخوانید: تنها راه خلاصی بابک زنجانی از اعدام چیست؟


اسماعیلی گفت: در پرونده فرخزاد، کارخانه ماشین سازی تبریز به ارزش ۶۸۸ میلیارد تومان به بیت المال بازگشت.

او افزود: در یکی از پرونده‌های مرتبط با بانک ایران زمین و بانک سینا، ۶۰۰ میلیارد تومان قبل از محاکمه متهم به بانک بازگردانده شد.

بزرگترین بدهکار بانکی در آستانه محاکمه

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در پرونده دیگر که هنوز به دادگاه نرفته، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از اموال یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی به دولت بازگردانده شد.

اسماعیلی گفت: در پرونده بیمارستان رضوی بیش از ۵۰ ملک از زمین خواران پس گرفته شد. ارزش اموال بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان است.

بازنگری در پرونده  خصوصی سازی

او با اشاره به مشکل خصوصی سازی در کشور گفت: این همه خصوصی سازی در کشور انجام شده است و رونقی در تولید مشاهده نکردیم و روند خصوصی سازی و بیکار شدن کارگران غصه دیگری بود.


بیشتر بخوانید: توضیحات سخنگوی دستگاه قضا درباره بازداشت پوری حسینی


سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: به جای اینکه شرکت‌های خصوصی تعطیل شوند، حقوق کارگران ماه‌ها پرداخت نمی‌شد.

او تصریح کرد: در یکی از سفر‌های استانی رئیس قوه قضاییه، آقای رئیسی با کارکنان روغن جهان گفت‌گو کردند و بعد از این دیدار یک ماه حقوق کارگران پرداخت شد و قرار است حقوق معوقه این کارگران هم به زودی پرداخت شود.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: رئیس قوه قضاییه باید به موجب قانون صورت کامل اموال خود و خانواده‌اش را به دفتر مقام معظم رهبری اعلام می‌کرد که این کار توسط آقای رئیسی انجام شد.

احتمال تصرف اموال کانادا در ایران

او در رابطه با تصرف اموال ایران توسط کانادا گفت: اقدام کانادا در مورد فروش اموال ایران مغایر حقوق بین الملل است. این اقدام تروریسم دولتی اقتصادی است. به محض این اقدام کشور کانادا، ما هم اقداماتی را انجام دادیم و در وهله اول به دنبال آن هستیم که جلوی این کار را بگیریم که اگر در این زمینه موفق نشدیم، قوه قضاییه با همکاری وزارت امور خارجه مقابله به مثل خواهد کرد.

جدا کردن سازمان زندان ها از دستگاه قضا خلاف قانون است

سخنگوی دستگاه قضا در رابطه با پیشنهاد جداسازی سازمان زندان‌ها از قوه قضاییه توسط تعدادی از نمایندگان مجلس افزود: این پیشنهاد بار‌ها در گذشته مطرح شده بود و به موجب قانون اساسی این کار غیر قانونی است، زیرا قوه قضاییه متولی اجرای مجازات‌های حبس است.

تایید بازداشت ۳ استرالیایی به اتهام جاسوسی

او در رابطه با بازداشت سه استرالیایی در ایران گفت: اصل خبر صحت دارد و دو پرونده تشکیل و کیفرخواست آن‌ها نیز صادر شده است. یکی از پرونده‌ها دایر بر عکسبرداری از مراکز نظامی توسط هلی شات مجهز به دوربین است و پرونده دوم که امنیتی است دایر بر جاسوسی این افراد برای یک کشور دیگر است و دادگاه رأی نهایی آن را صادر می‌کند.

پرونده حادثه تروریستی اهواز آماده ارسال به دادگاه

اسماعیلی در رابطه با پرونده حادثه تروریستی اهواز گفت: پرونده حادثه تروریستی اهواز دو بخش دارد. بخش نخست مربوط به قصور برخی از فرماندهان نظامی می‌شود که با مقصران برخورد شده است و برای تعدادی از آن‌ها نیز به زودی دادگاه نظامی برگزار می‌شود.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: بخش دوم به تروریست‌ها مرتبط می‌شود که بیش از 30 نفر شناسایی و دستگیر شده‌اند و پرونده طی امروز و فردا به دادگاه ارسال می‌شود.


بیشتر بخوانید: فیلم کامل از لحظه وقوع حادثه تروریستی اهواز


بنا نداریم پاسخ نامه ابتکار را بدهیم

او در پاسخ به این سوال که آیا در قوه قضاییه برای برخورد با متهمانی همچون سحر خدایاری نگاه متفاوتی وجود ندارد تا این افراد به دادگاه نیایند؟ افزود: در پرونده سحر خدایاری و پرونده‌های مشابه اخیرا دستورالعملی توسط رئیس قوه قضاییه ابلاغ شده است و مقرر شده تا سوابق بیماری و شخصیت افراد در زمان صدور حکم موثر باشد و برای متهمان در ابتدای کار پرونده شخصیت تشکیل شود.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستور العمل تشکیل پرونده شخصیت برای متهمان جزء دستورالعمل‌های جدید است. در مورد پرونده سحر خدایاری از اصحاب رسانه درخواست دارم به وضعیت روحی این خانواده هم توجه کنند. لذا ضروری است که به این پرونده به گونه‌ای توجه نشود که موجب ناراحتی خانواده داغدار این فرد شویم.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که منظور خانم ابتکار از انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود قبل از فوت سحر خدایاری مبنی بر اینکه (امیدواریم دیگر شاهد رخ دادن این گونه رویه‌ها نباشیم) چیست؟ گفت: این سوال را باید از خود فرد بپرسید.

او افزود: قوه قضاییه در این پرونده اقداماتی را انجام داده است.

ماجرای حق الوکاله های میلیاردی وکلای مفسدان اقتصادی چیست؟

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که براساس قانون آیین دادرسی کیفری وکلای پرونده‌های مفاسد اقتصادی باید با تأیید رئیس قوه قضاییه انتخاب شوند و این تبصره باعث ایجاد رانت بین وکلا شده است، گفت: قوه قضاییه با اصلاح این تبصره موافق است و در کمیسیون قضایی مجلس هم اصلاح این ماده قانونی تصویب شده و در انتظار تصویب در صحن مجلس است.

اسماعیلی گفت: برخی از وکلا ارقام درشتی در پرونده‌های اقتصادی می‌گیرند و به قوه قضاییه ارتباط ندارد و بیش از هزار وکیل برای کار روی پرونده‌های مفاسد اقتصادی تأیید شده‌اند و به اصحاب پرونده توصیه می‌کنیم و مبالغ بیشتر از تعرفه پرداخت نکنند.

صدرالساداتی ها نه پرونده ای دارند و نه بازداشت شدند

او در رابطه با جزئیات پرونده برادران صدر الساداتی گفت: این اقدام که برخی (صدرالساداتی‌ها) خود را مخفی کردند و باعث شدند تا جریانی راه بیفتد و نیروی انتظامی و قوه قضاییه را محکوم کنند، غیرقانونی و غیراخلاقی بود و مورد تقبیح همه قرار گرفت و رسیدگی به پرونده روحانیون با دادسرای ویژه روحانیت است، اما تا جایی که پیگیری کردم، دستور بازداشت این افراد صادر نشده است.

اسماعیلی با بیان اینکه رسیدگی به پرونده روحانیون برعهده دادسرای ویژه روحانیت است، تصریح کرد: این افراد پرونده‌ای نداشتند و بازداشتی در کار نبوده است. معتقدیم اگر کسی دغدغه‌ای دارد به مراجع قضایی مراجعه کند.


بیشتر بخوانید: همه چیز درباره مفقود شدن برادران صدرالساداتی/ از اظهارات مهدی صدرالساداتی تا واکنش سیاسیون و کاربران + فیلم و تصاویر 


سخنگوی دستگاه قضا درباره ارسال پیامک به افرادی که پوشش چادر دارند، گفت: جایی ممکن است اشتباه رخ دهد و آن‌ها هم می‌پذیرند و باید اعلام کنند که مشمول این پیامک‌ها نمی‌شوند و در این حوزه حمایت و همکاری با هم راهگشاست.

آخرین اخبار از پرونده ۱۴۲ میلیاردی

او در رابطه با پرونده کلاهبرداری ۱۴۲ میلیاری یک خانواده بعد از ۹ سال گفت: رأی بدوی دادگاه برای این پرونده در سال ۹۷ و احکام حبس طویل المدت و استرداد اموال صادر شده و در مرحله تجدید نظر است و با تأیید حکم، جزئیات احکام اعلام می‌شود.

اسماعیلی گفت: تأکید رئیس قوه قضاییه رسیدگی به پرونده‌های مسن است.

او افزود: اگر کسی از پرونده‌ها اطلاع پیدا کرد، راه آن انتشار در فضای مجازی نیست و درخواست ما این است که مفاسد را به قوه قضاییه اعلام کنند و سیاست ما حمایت از مدیران پاکدست است و افرادی که به مدیران تهمت می‌زنند، مورد تعقیب قضایی قرار می‌گیرند.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: ما نمی‌گوییم فضای مجازی بسته شود، بلکه باید این فضا مدیریت شود و ضروری است که شورای عالی فضای مجازی هم برنامه‌های خود را در این باره اعلام کند.

حکمی برای سیف و عراقچی صادر نشده است

اسماعیلی در رابطه با پرونده سیف و عراقچی گفت: دادگاه از دولت خواسته تا با توجه به صحبت‌های متهمان اسنادی را ارائه دهند و هنوز از ارسال پاسخ دولت اطلاع ندارم.


بیشتر بخواند:  دادگاه ۹ نفر از اخلالگران ارزی مرتبط با بانک مرکزی برگزار شد


او افزود: پاسخ دولت در روند رسیدگی به پرونده موثر خواهد بود و برای این پرونده حکم صادر نشده است.

رد پای مدیران عالیرتبه در پرونده حادثه قطار سمنان-تبریز

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با پرونده حادثه قطار سمنان-تبریز گفت: بخشی از پرونده ناظر به افراد آسیب دیده و جانباختگان در حادثه است که حقوق آن‌ها از طریق بیمه پرداخت شده است.


بیشتر بخوانید: سرانجام پرونده قطار مسافری تبریز-مشهد چه شد؟/هفت‌خوان صدور حکم در پرونده «هفتخوان»


اسماعیلی تصریح کرد: در پرونده حادثه قطار سمنان - تبریز پای برخی مقامات عالی رتبه کشور به میان آمد و به همین علت پرونده از سمنان به تهران ارسال شد.

او افزود: علت طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده، طولانی شدن روند کارشناسی بود و اخیرا واصل شده است. در نظر کارشناسی ۴ دستگاه مقصر شناخته شده‌اند. اگر به این نظر کارشناسی اعتراضی صورت نگیرد، به زودی پرونده به دادگاه ارسال می‌شود.

واگذاری پتروشیمی کرمانشاه به یک لبنیاتی

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با واگذاری پتروشیمی کرمانشاه به یک فرد فعال لبنی گفت: به این پرونده هم رسیدگی می‌شود.

اسماعیلی در رابطه با توهین یکی از بازیگران به ماه محرم و مقدسات گفت: نه ما و نه مردم متدین اجازه می‌دهیم که به ارزش‌ها و باور‌های دینی و مقدسات آن هم در ماه محرم اهانت و جسارت شود.

او افزود: نظر ما در این حوزه‌ها این است که افراد اشتباه خود را بپذیرند و معذرت خواهی کنند، اما برخی از آن‌ها می‌گویند که گفته‌های آن‌ها بخشی از نمایشنامه است.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: انتظار داریم که به پرونده این افراد، اصناف مربوطه رسیدگی کنند، مثلا اگر فرد بازیگر است وزارت ارشاد و اگر نماینده است هیأت نظارت مجلس قبل از رسیدگی قضایی به موضوع ورود کنند، اما اگر اصناف واکنشی نشان ندهند، قوه قضاییه وارد می‌شود.

۶ متهم پرونده هفت تپه کارگر نیستند

اسماعیلی در رابطه با پرونده هفت تپه و بازداشت یک خبرنگار در روز کارگر گفت: رأی پرونده هفت تپه قطعی نیست، در تجدید نظر سیاست ابلاغی رئیس قوه اجرا می‌شود.

او افزود: در این پرونده از ۸ متهم تنها ۲ نفر کارگر هستند و ۶ نفر دیگر هیچ ربطی به کارگران ندارند و می‌خواهند القا کنند که پرونده کارگری است.

بیشتر بخوانید: دستور ویژه رئیس دستگاه قضا به تجدید نظر در حکم دادگاه هفت تپه/حکم متهمان منصفانه باشد + جزییات حکم 


اسماعیلی تصریح کرد: پرونده آن‌ها اصلا کارگری نیست. عده‌ای به ناحق سر سفره کارگران نشستند و نان آن‌ها را می‌خورند.

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با پرونده سکه ثامن گفت: کیفرخواست پرونده صادر شده و در نوبت ارسال به دادگاه است.

او در رابطه با پرونده دو مدیر اوقاف افزود: کار ما دفاع از حقوق عمومی است که یکی از آن‌ها اوقاف است.

اسماعیلی درباره بازداشت دو مدیر ارشد اوقاف گفت: گزارشی در مورد بازداشت دو تن از مدیران ارشد اوقاف به ما نرسیده است و پرونده‌ای تشکیل شده که متهم آن یک فرد روحانی است و پرونده آن در دادسرای ویژه روحانیت در دست بررسی است و از جزئیات آن اطلاعی ندارم.

آخرین اخبار از پرونده اخلال در بازار دارو

او در پاسخ به این سوال که آیا شعب ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با دارو تشکیل می‌شود؟ گفت: این پرونده‌ها دو بخش دارند. بخشی که مرتبط با اخلال عمده در توزیع مایحتاج مردم است که به دادگاه جرائم اقتصادی ارسال می‌شوند و اگر پرونده مربوط به این حوزه نباشد، به دادسرای جرائم پزشکی ارسال می‌شوند که به طور تخصصی به آن‌ها رسیدگی می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه درباره برنامه‌های دستگاه قضا درخصوص جلوگیری از فساد در حوزه ارز گفت: در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که با حضور سران قوا تشکیل می‌شود، قوه قضاییه نظر خود را می‌دهد.

او افزود: از مصوبات این شورا اطلاع ندارم.

اسماعیلی در رابطه با پرونده مدیران ایران خودرو گفت: پرونده در دادسرا است و به نتیجه‌ای نرسیده و تأکید شده که با دقت به آن رسیدگی شود.

انتقاد از حناچی به خاطر حذف عنوان شهید از تابلو معابر

او درباره حذف عنوان «شهید» از تابلو معابر و ورود مدعی العموم افزود: برخی از دست اندرکاران توجیهاتی داشتند که اصلا قانع کننده نبود. یکی از توجیهات آن‌ها کوتاه کردن و اختصار نویسی بود، ما این اقدام را نابخردانه می‌دانیم. مثلا گفتند آیت الله شهید بهشتی را به بهشتی تبدیل کنند که پذیرفتنی نیست.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: بعضا دستگاه‌های مرتبط می‌گویند دست‌های پشت پرده وجود دارد، اما تا این لحظه پرونده قضایی تشکیل نشده است.

رد پای پول های کثیف هدایتی و هادی رضوی در سینما

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که آیا برای بازپس‌گیری پول‌های هزینه شده برای ساخت سریال و فوتبال توسط حسین هدایتی و هادی رضوی برنامه‌ای دارید؟ گفت: کسی که به استرداد اموال محکوم می‌شود، باید آن‌ها را پس دهد، گاهی خود فرد مراجعه می‌کند و مال را پس می‌دهد. ما در جایی افراد را به پس دادن اموال محکوم می‌کنیم که در دادگاه محکوم شده باشند.

او درباره انتقاد رئیس جمهور به رئیس قوه قضاییه درخصوص برخورد جناحی دستگاه قضا در رسیدگی به برخی از پرونده‌ها و ارسال اسنادی به دستگاه قضا در این رابطه گفت: در رسیدگی به پرونده‌ها به افراد و جناح‌ها کاری نداریم، چراکه برای اشخاص در جناح‌های مختلف در قوه قضاییه حکم صادر شده است.

سخنگوی دستگاه قضا گفت:  افراد در صورت مشاهده هر گونه فسادی در هر حوزه موضوع را به ما اطلاع دهند و ما بر حسب وظیفه به پرونده‌ها بدون توجه به هیچ جناحی رسیدگی می‌کنیم.

او درباره پرونده سنگین وزیر ارتباطات در زمان فعالیتش در وزارت اطلاعات و همچنین شکایت مردم اهواز از او گفت: به پرونده‌های تشکیل شده در قوه قضاییه رسیدگی می‌شود. بار‌ها تذکر دادیم تا زمانی که حکمی صادر نشده است، نام افراد اعلام نشود.

اسماعیلی گفت: در حوزه تغییرات مدیریتی ما در سازمان بازرسی کل کشور تغییر مدیریتی داریم و حجت الاسلام و المسلمین درویشی که بیش از ۱۰ سال مدیریت حوزه منطقه یک سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشت، به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور معرفی می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: آقای سراج به عنوان مشاور رئیس قوه قضاییه انتخاب شد.

انتهای پیام/

مشروح دهمین نشست خبری اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۶ مهر ۱۳۹۸
مبارزه با فساد از جمله فساد مالی، در هر کشوری باید جز اولویت ها باشد.. در برخی کشورها قبح این کار انقدر زیاد است که اگر مسئول ارشدی یا وزیری که مرتکب آن شده شناسائی و رسوا شود، سریعا اقدام به خودکشی مینماید!! و در بعضی کشورها، علاوه بر مجازات های معمول شخص مفسد و اختلاس کننده برای همیشه از مشاغل دولتی و اداری محروم خواهد شد...
یک مدیر یا مسئول یا صاحب منصب فاسد برای یک کشور ،بسیار مضر و خطرناک است.. و نباید هیچگونه بخشش و اغماضی درباره او باشد.. یا براحتی به منصب دیگری منصوب شود..
نکته دیگر اینکه، کاش در این گونه پرونده ها با نفرات اصلی آن گروه یا باند برخورد شود و با محاکمه افراد درجه سه و چهار و محکوم کردن نفرات فرعی، پرونده بسته نشود .. در قوانین کشور ما همه در برابر قانون یکسان هستند و نباید کسی بخاطر پست و مقامی که دارد و مثلا وزیر میباشد یا صاحب نفوذ است یا بواسطه نسبتی که با یک مقام دارد تبرئه شود یا اصلا محاکمه نشود...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
سلام چنان که استحضار دارید بعضی از مفسدین اقتصادی با لجاحت و پر رویی ماندن در زندان را بر رد مال و پ داخت وجه یا تأدیه ملک ترجیح می دهند و با این روش به ریش ملت و قانون می خندند که علاوه بر وهن نظام باعث گستاخی مجرمان دیگر هم خواهد شدبه ویژه اینکه این شیاطین انسان نما می پندارند که دادگاه به امید باز گرداندن ثروتهای نجومی بلعیده شده اراده قاطعی بر اعدام آنها ندارد لذا بر افساد خود اصرار دارند لذا بنده برای خنثی کردن این ترفند شیطانی یک پیشنهاد دارم : می دانیم که مجازات مفسدین فی الارض در قرآن کریم آمده که از اعدام هم بدتر است و آن قطع دست و پای مفسدین بر خلاف یکدیگر است (مثلا دست راست و پای چپ ، بگو ضربدری ) پس می توان با تعیین یک مهلت زمانی معقول ، البته بدون آزادی ، به زندانی مفسد فرصت داد که مثلا اگر تا ۳ ماه دیگر تمام یا بخشی از اموال را بر نگرداند برای مرتبه اول یک دست آنها را البته در محدوده تعیین شده فقهی قطع خواهند کرد. اگر زندانی از این فرصت استفاده کرد ، در عین زندانی بودن تمام یا بخشی از اموال مردم تأدیه شده است، و همین طور مرحله به مرحله تا استیفای تمام بدهیهای شخص به مردم و دولت.
اما اگر آن مفسد لجوج همچنان بر خباثت حود ادامه داد با قاطعیت تمام این حد را جاری کنند و تردید به خود راه ندهند زیرا هیچ مغایرتی با شرع انور ندارد ضمن این که فرد خاطی به خاطر جرایم دیگرش همچنان در زندان می ماند و حتی در صورت شدید بودن جرم آن شخص می توان یک دست و پای دیگرش را نیز قطع نمود .
البته همه این پیشنهاد در صورتی است که به تشخیص قضات محترم ، شخص زندانی در این موارد تعمد یا مکری داشته باشد و واقعا از سر عجز و نانوانی نباشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۹ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
کاش که اعدامشون میکردن حیف شدش
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۲:۳۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
این همه گرانی نتیجه مدیربت نالایق سیف است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر رئیسی بت شکن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
اگه هزاران حکم صادر و رسیدگی شود یکهزارم حقی که از کسانیکه در کارخانه ها و معادن سالها پیش مشغول بوده و شاهد اتفاقاتی مثل واگذاری و بخش خصوصی و ... بودند به نا حق نمیتونید حتی یک ثانیه از شرایطی را که داشتند جبران و حقشون بازگردانده شود جز اینکه خدا بخاهد
Canada
ناشناس
۲۰:۴۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
روزنامه نگاران و دولتمندان و مردم مقصرند .کجا بودند که این پول دزدیده اند .همش از عدم شفاف سازیست و بس
Canada
ناشناس
۲۰:۴۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
مصادره تمام اموال داعشی های اقتصادی .... چونکه همه این اموال از راه حرام و عیرقانونی و زد و بند و پارتی بازی و سو استفاده از اطلاعات محرمانه اقتصادی جمع کرده اند .
بعد خود دجال داعشی پس از دست دادن ثروت نامشروع. سکته قلبی و معزی خواهند کرد
United States of America
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
احتمالا حتما حبس ابد خواهند بود در غیر اینصورت باید همه ی زندانیان آزاد شوند چون اصلا با هیچ قانون وعقل ومنطق وشرعی سازگار نیست
Iran (Islamic Republic of)
فدای ایران
۱۸:۰۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
رئیسی بت شکن بت فساد رو بشکن


به خدا توکل کن وجان جدت همینطور با قدرت و با سرعت به راحت ادامه بده ان شاءالله
Iran (Islamic Republic of)
reza
۱۸:۰۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
حالاکه مجریان دولتی کاری به مفسدان اقتصادی ندارندوجودقوه قضائیه پاک وسریع وعادل وزیرک وعالم وعامل است که میتواند بردردهاورنجهای مردم مرهمی باشدودورود خدا بررئیسی که جانی به این قوه بخشیده است .کارش اگرتداوم یابددزدان ماستهاراکیسه میکنندووضع اقتصادی به مرورزمان بهبودمیابد.
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۷:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
سلام ،

در مورد آقای سیف ، که کلمه اعدام را به کار بردم ،
منظورم احساس به وجود آمده در من به عنوان یک شهروند ،
از ماجرای محاکمه آقای سیف بود .
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۷:۳۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
حیف نیست طناب دار برای گردن سیف
لطف کنید بندازیدش تو دریا خوراک ماهیها بشه
لذت بخش تره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
اگر کار گرن حقوق عقب افتاده نداشته باشند افرادمقرض در داخل انها نفوذ نخواهد کرد پس بهترین کار ان است که نگذارند حقوقی عقب بیفتدنه اعتراض شود نه کسی محاکمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
اول از همه از بدنه خودتون شروع کنید
سال ۹۶ ازمون کادر اداری برگزار کردن
طبق قانون باید با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی باشه
طبق مصاحبه مسؤلین دولتی اینکار انجام نشده یااگرشده موافقتی صورت نگرفته
با این حال اومدن ازمون برکزار کردن نفری صدهزار تومن از حدودنود هزار نفر گرفتن و ۶۴۰۰ نفری پذیرش شدن
اون از اعلام نتایجش که اصلا معلوم نبود حدنصابش چجوری وطبق کدوم قانونی محاسبه کردن اون از مصاحبه علمی که برکزار شد بعد دوسال حالا حالا تکلیف پذیرفته شده ها مشخص نیست و طی این دوسال فقط وعده جذب تا اخر سال رو میدن...
دوهزارنفری هم که جذب کردن معلوم نیست طبق چه معیارهایی بمارگیری شدن از هرکس هم میپرسی هیچ جواب درستی نمیدن
نه میگن براساس نمره علمی بود، نه میگن براساس تاهل وتجرد بود...
شما اول از بدنه خودت شروع کن والسلام...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
دستتون درد نکنه وممنویم از آقای رئیسی، امیدواریم این رسیدگی ها باسرعت بیشتر پیش بره
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا قربانزاده
۱۵:۲۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
منو یه شیش ، هفت ماه رییس قوه قضاییه کنن دیگه یه دونه خلافکار هم بعدش نمیتونی پیدا کنی .
۱: تمام معتاد ها ، مواد فروش ها حتی یک عدد سیگار یا یک گرم هر مواد مخدری رو جمع آوری میکنم با هلیکوپتر میبرم رو اقیانوس پرتشون میکنم پایین . .
۲: رشوه بگیرها حتی یک ریال بدون محاکمه اعدام .
۳ : اختلاس بدون محاکمه اعدام .
۴: کلا هر کس حتی یک ریال پول مردم رو بخوره بدون محاکمه اعدام
۵: قتل عمد حتما اعدام .
۵ : دزدی برای اولین بار ، کور کردن هر دو چشم ، بعید میدونم آدم کور دزدی کنه ولی واسه بار دوم حتما اعدام
۶: خیانت به همسر اعدام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
خدا می دونسته گذاشته سرجات بمونی حد مجازات قانون وشر معلوم کرده ولی مردان عمل کم هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
داداش جنستو از کی میگیری؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
با این وضعیت نصف مردم بدبخت و بیگناه بدون محاکمه یا با خطای سهوی همه اعدام میشند که ؟!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۵۸ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
خلخالی
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۵:۰۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
نقشه جداکردن سازمان زندانها از قوه قضاییه مال افساد طلبهاست تا با این کار بتوانن سران فتنه و اقازاده های دزد افساد طلب را از زندانها آزاد کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
تو این هیر و ویر که سکان بخشهایی از نهادهای اجرایی و شهرداری های بعضی کلانشهرها دست منافقان و نااهلان افتاده ، حضور مقتدرانه قوه قضائیه جای امیدواری است .
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۵۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
ببخشید // کی میخواهید اعدامشون کنید ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
خسته نباشید
ولی احکام اخلال گران اقتصادی سبک است وبازدارنده نیست وباعث عدم ریشه کن شدن این پدیده از کشور می شود
Iran (Islamic Republic of)
alireza
۱۴:۰۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
یعنی قوه قضاییه نمیخواد برای حذف نام شهدا هیچ اقدامی انجام بده ، عجبا
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۴:۰۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
نامرد ها یکی نیست درد ما استخدامی های 96 رو بگه ؟ بخدا عمرمون جوونی مون از دست رفت / با این همه بد ولی و بد عهدی و بی وفایی به کاکنان آینده قوه قضاییه انتظار داردند که فردا کارمندان چه شخصیتی داشته باشند به خدا وضعیتمون خوب نیست رسیدگی کنید ....
Iran (Islamic Republic of)
هرچه بگنددنمکش زنند....
۱۴:۰۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
یعنی یه خبرگزاری نیست از اقای سخنگو بپرسه چرا بعد دوسال هنوز پذیرفته شدگان کادر اداری قوه قضاییه تعیین تکلیف نشدن
چرا هیچ کس پاسخگو نیست
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۳۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
اختلاس بیشتر از یک میلیارد تومن رو اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۳۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
اختلاس بیشتر از یک میلیارد تومن رو اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر قوه قضاییه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر قوه قضاییه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر قوه قضاییه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر قوه قضاییه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
درود بر قوه قضاییه
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۱۲:۵۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
شما را به قرآن قسم می دهم چرا این همه میلیارد میلیارد را بین ملت تقسیم نمیکند به خدا مردم خیلی بد بختند همه جوره پای شما ایستاده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
امروز جیبمون پول بریزند فردا چی، به جای اون صنعت های خوابیده ملت فعال کنند تاهم بیکاری کم بشه هم سفره خیلی ها همیشه پر
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۷:۵۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
از هر هزار میا تومن ۱۲ هزار تومن به هر نفر تعلق میگیرد. همان بهتر که بدهند به برادر آقای رئیس جمهور و برادر آقای معاون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
پس کی قراره بعد از گذشت ۴ سال پرونده پولشویی،کلاهبرداری و اعمال نفوذ در دستگاههای مختلف مدیران و سهامداران کاسپین-فرشتگان از دادسرا به دادگاه ارسال بشه ؟اگه قرارنیست خانواده تفکر و عوامل همدستشان در بانک مرکزی رو محاکمه کنید،بگین، مردم تکلیفشون روشن بشه که خودشون باید حقشونو به هر طریقی که می دونن از گلوی خانواده های سهامدار و مدیران این موسسه تو ایران یا کانادا بیرون بکشن.
آخرین اخبار