رئیس هیات مدیره پالایشگاه کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت پالایشگاه از ۲۵ هزار بشکه به ۴۰ هزار بشکه در روز خبر داد.

تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ و ۵ در پالایشگاه کرمانشاهبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  سهراب براندیشه در جمع خبرنگاران با اشاره به تحولاتی که بعد از واگذاری پالایشگاه به بخش خصوصی صورت گرفته، اظهار کرد: با اقدامات و برنامه‌ریزی‌هایی که انجام دادیم، تمام نگرانی‌هایی که در زمینه واگذاری پالایشگاه وجود داشت مرتفع شد.

او از روند توسعه‌ای پالایشگاه طی دو سال اخیر بعد از واگذاری در زمینه افزایش تولیدات، افزایش خدمات، ارتقا بهره‌وری  هم یاد کرد و افزود: این پالایشگاه هم اکنون شرایط خوبی دارد و آینده روشنی پیش روی پالایشگاه کرمانشاه است.

رئیس هیات مدیره پالایشگاه کرمانشاه با بیان اینکه روند توسعه پالایشگاه کرمانشاه در گذشته مهجور مانده بود و بسیاری از تجهیزات نیز فرسوده بود، تاکید کرد: اکنون طرح‌های مختلفی برای توسعه پالایشگاه در دست مطالعه و بررسی داریم.

او تولید هگزان بدون بنزن، افزایش ظرفیت تولیدات پالایشگاه از ۲۵ هزار بشکه به ۴۰ هزار بشکه در روز، تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ و ۵، راه‌اندازی برج تقطیر در خلاء را از جمله این برنامه‌های توسعه‌ای اعلام کرد.

براندیشه درباره اقدامات انجام شده نیز تاکید کرد: یکی از مهمترین مشکلات ما تولید نفت کوره به عنوان یک محصول زیان‌ده بود که توانستیم با افزایش تولید و فروش فرآورده‌های ویژه، این معضل را نیز مدیریت کنیم.

رئیس هیات مدیره پالایشگاه کرمانشاه همچنین از اخذ پروانه بهره‌برداری پالایشگاه بعد از حدود ۱۰۰ سال فعالیت خبر داد.
براندیشه در ادامه یکی از مهمترین دغدغه‌هایی که در بحث واگذاری پالایشگاه وجود داشت را وضعیت نیرو‌های کار این مجموعه بعد از واگذاری عنوان کرد و ادامه داد: بعد از واگذاری نزدیک به ۴۴۰ نفر از نیرو‌های شرکتی را تبدیل وضعیت به قراردادی کردیم و اکنون ثبات شغلی دارند. به علاوه ۷۰ نیروی جدید را هم جذب کردیم.

او تاکید کرد: همه انتظار داشتند هیات مدیره جدید اتوبوسی نیرو به پالایشگاه بیاورند، اما فقط دو نفر به عنوان هیات مدیره اضافه شد و مدیرعامل را نیز از داخل مجموعه انتخاب کردیم.



پالایشگاه از شرایط ماده ۱۴۱ خارج شد

 

 

در ادامه جهانگیر آریانپور عضو هیات رئیسه پالایشگاه کرمانشاه نیز با بیان اینکه این پالایشگاه در زمان واگذاری مشمول ماده ۱۴۱ بود و یا باید ورشکسته می‌شد و یا منحل، بیان  کرد: زیان انباشه پالایشگاه نیز هنگام واگذاری بیش از ۵۳۵ میلیارد تومان، یعنی معادل چهار برابر سرمایه شرکت بود.

به گفته او، در همان سال اول و با تلاش برای سوددهی بیشتر، پالایشگاه از شرایط ماده ۱۴۱ خارج شد.

عضو هیات رئیسه پالایشگاه کرمانشاه از بدهی‌های متعدد این پالایشگاه نیز یاد کرد و افزود: نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت پالایش و پخش، ۲۴۴ میلیارد تومان به پالایشگاه آبادان، بدهی مالیاتی و ... وجود داشت که عمده این بدهی‌ها تسویه شده است.

آریانپور با بیان اینکه نزدیک به ۲۰ درصد سهام پالایشگاه در گذشته متعلق به سهام عدالت بود، یادآور شد: پس از واگذاری حدود ۳۲ میلیارد تومان برای توزیع سهام عدالت بین مردم در اختیار دولت قرار دادیم و در سال ۹۷ نیز از سهام عدالت خارج شدیم.

او گفت: هم اکنون نیز وضعیت مالیاتی پالایشگاه به روز است و هر سه ماه یک بار نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان مالیات ارزش افزوده از محل پالایشگاه در اختیار امور مالیاتی استان قرار می‌گیرد که از خریداران محصولات در استان‌های دیگر اخذ شده است.

انتهای  پیام/ز

 

 

برچسب ها: اشتغال ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.