به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، منصور سیفی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه ۶۶۰ فرصت شغلی جدید برای مددجویان تحت حمایت در پنج ماهه نخست سالجاری ایجاد شده است، گفت: یکی از راهکارهای مهم کمیته امداد در توانمندسازی مددجویان راهاندازی کسبوکار پایدار برای آنها است که با ارائه آموزشهای لازم و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی گامهای بسیار موثری در این زمینه برداشته میشود.
او با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی در پنج ماهه نخست سالجاری در اختیار مددجویان قرار گرفت تا بتوانند طرحهای مورد نظر خود را به مرحله اجرا درآورند، افزود: تسهیلات کمیته امداد به صورت کاملا قرض الحسنه پرداخت میشود و مددجویان تحت حمایت این نهاد جزو خوشحسابترین مشتریان بانکی هستند که تمامی بانکهای عامل بر این امر اذعان دارند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در پنج ماهه نخست سالجاری توسط بانکهای عامل به مددجویان اعطا شده است، افزود: با افزایش همکاریها، امیدواریم تا پایان سال ۹۸ صددرصد اعتبارات تخصیصی بانکهای عامل را جذب کنیم.
سیفی اجرای طرحهای نوین اشتغالزایی را از دیگر برنامههای مهم این نهاد عنوان کرد و گفت: این امر باید در دستور کار امدادگران استان اردبیل قرار گیرد تا به شکوفایی استعدادهای مددجویان و توسعه طرحهای اشتغالزایی منجر شود.
او با اعلام اینکه حدود ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی نیز از طریق صندوق امداد ولایت به مددجویان تحت حمایت اعطا شده است، بیان کرد: خیران با سپردهگذاری هر چه بیشتر در صندوق امداد ولایت میتوانند کمیته امداد استان اردبیل را در ارائه تسهیلات خودکفایی به خانوار تحت حمایت یاری کنند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه در صورتی که خانوار تحت حمایت از هر لحاظ توانایی لازم برای آموزشهای فنی و حرفهای، یادگیری مهارتی و ایجاد شغل مورد علاقه خود را داشته باشند، به آنها تسهیلات قرضالحسنه پرداخت میشود، اعلام کرد: مهمترین رویکرد کمیته امداد استان اردبیل پایدارسازی مشاغل ایجاد شده است که با نظارت و بازدیدهای مستمر درصدد دستیابی به این مهم هستیم.
سیفی با اعلام اینکه به منظور اثربخشی هرچه بیشتر در ایجاد اشتغال پایدار طرح راهبران شغلی توسط این نهاد در حال اجرا است، گفت: در این طرح، صاحبان مشاغل و کارآفرینان به عنوان راهبران شغلی و هدایتگر، وظیفه دارند تا با هدایت مددجویان متخصص در عرصه تولید فعالیت کنند.
او با اشاره به اینکه راهبران شغلی، فعالان اقتصادی و کارآفرینان برتر هستند که عرصه ایجاد اشتغال برای خانوار تحت حمایت را فراهم میکنند، بیان کرد: از صاحبان مشاغل و کارآفرینان خواستاریم تا با همیاریهای گستردهتر این نهاد را در ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان و افراد نیازمند جامعه فراهم کنند.
انتهای پیام/ح