به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجا که سریالهای مناسبتی جایگاهی ارزشمند، پربیننده و ماندگار در میان سریالهای تلویزیونی دارند، مروری بر ماندگار و جاودانهترین سریالهای محرمی داشتیم که در ادامه میخوانید:
«مختارنامه» یک سریال تلویزیونی به کارگردانی داوود میرباقری، تهیه کنندگی محمود فلاح، نویسندگی داوود میر باقری، حسن میر باقری و محمد بیرانوند است که در ۴۰ قسمت ۶۰ دقیقهای ساخته شد.
این سریال تلویزیونی پیرامون زندگی و قیام مختار ثقفی ساخته شده است. در این سریال مختار به خونخواهی شهدای کربلا قیام میکند.
فیلمبرداری سریال «مختارنامه» در شهرهای تهران، شهریار، اسلامشهر، آبادان، قزوین، ورامین، تاکستان، شوشتر، آران و بیدگل، شاهرود و کویر سفیدشهر انجام شد و در سال ۱۳۸۸ به پایان رسید. این سریال دارای ۷۰۰ سکانس است که ۱۰۰ سکانس از سریال مربوط به ۵ جنگ بزرگ در این سریال است.
پخش سریال «مختارنامه» با بازی فریبرز عرب نیا، فرهاد اصلانی، مهدی فخیم زاده، رضا کیانیان، محمد فیلی، رضا رویگری، فریبا کوثری انوشیروان ارجمند، ژاله علو، ابراهیم آبادی، گوهر خیر اندیش، شهرام حقیقت دوست، الهام حمیدی، حدیث فولادوند، نسرین مقانلو، آهو خردمند، ویشکا آسایش، داوود رشیدی، امین زندگانی، فرخ نعمتی، پرویز پور حسینی، بهنوش طباطبایی، عنایت شفیعی، جعفر دهقان، حامد حدادی، محمد صادقی، حامد میرباقری، رز رضوی، ماه چهره خلیلی، بهنام تشکر، کریک اکبری مبارکه، اکبر زنجانپور و عزیز الله هنر آموز در تاریخ ۹ مهر ۱۳۸۹ شروع شد و ۷ مرداد ۱۳۹۰ به پایان رسید.
سریال تلویزیونی «شب دهم» روایتگر دلدادگی یک جوان فقیر به دختری از ایل و تبار خاندان قاجار در اواخر دوران رضا شاه است. این سریال که به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی حسن بشکوفه ساخته شد، از ماندگار و پربینندهترین سریالهای محرم است که در سال ۱۳۸۱ از شبکه یک سیما با بازی ثریا قاسمی، کتایون ریاحی، رویا تیموریان، حسین یاری و... پخش شد.
سریال «معصومیت از دست رفته» از دیگر سریالهای محرمی است که به کارگردانی داوود میر باقری و با بازی امین تارخ، داریوش فرهنگ، نسرین مقانلو، فریبا کوثری، رضا رویگری، ژاله علو، امین زندگانی، ویشکا آسایش، رضا کیانیان، حسن پورشیرازی، فرهاد اصلانی، داوود رشیدی، انوشیروان ارجمند، جعفر دهقان، محمدرضا شریفی نیا و پرویز پورحسینی در سال ۸۲ از شبکه یک سیما روی آنتن رفت.
«معصومیت از دست رفته» داستان لغزش شوذب خزانه دار کوفه و از یاران حضرت علی (ع) را نمایان میکند.
سریال محرمی «سفر سبز» به کارگردانی محمد حسین لطیفی و با بازی بازیگرانی چون پارسا پیروزفر، لادن مستوفی، سارا خوئینیها، آزیتا حاجیان، گوهر خیراندیش، امین تارخ، محمدرضا شریفی نیا، حسن پورشیرازی و هایده حائری در محرم سال ۸۱ از شبکه یک سیما پخش شد.
«سفر سبز» روایتگر داستان زندگی فردی به نام دنیل است که در ایران متولد شد، اما وقتی فرزند یک خانواده آلمانی میشود با آنها به آلمان میرود و با دیدن یک خواب برای پیدا کردن خانواده واقعی خود دوباره راهی ایران میشود.
فیلم تلویزیونی «سفر سبز» از فیلمهای محرمی که توانست نظر بسیاری از مخاطبان تلویزیون را به خود جلب کند و در لیست ماندگارترین سریالهای محرمی قرار بگیرد.
«پریدخت» به کارگردانی سامان مقدم و با هنرمندی لیلا حاتمی، شاهرخ استخری، مهرداد ضیایی، عباس امیری، علی مصفا، داریوش ارجمند و کامبیز دیرباز در محرم سال ۸۶ از شبکه دو سیما روی آنتن رفت.
پریدخت روایتگر داستانی عاشقانه از زندگی دختر یکی از تاجران سرشناس شهر است که دو خواستگار دارد. داستان این سریال در جریان واقعه مسجد گوهر شاد از سال ۱۳۱۴ شروع میشود.
سریال تلویزیونی «طفلان مسلم» به کارگردانی سید مجتبی یاسینی با موضوع تاریخی - مذهبی در ۱۲ قسمت ۳۵ دقیقهای از شبکه دو با بازی جهانگیر الماسی، محمود جعفری، محمد عمرانی، شهرام عبدلی، منیژه دلدارگلچین، شمسی فضلاللهی، آذر سماواتی، امیررضا زادسر، محمد احسان عارف و... پخش شد.
داستان «طفلان مسلم» حکایت غریبانه اسارات دو کودک خردسال مسلم بن عقیل پسرعموی سیدالشهدا (ع) را در محرم ۶۴ هجری در شهر کوفه به تصویر میکشد.
سریال تلویزیونی «دروازه ساعات» به کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی سید جواد هاشمی محصول سال ۱۳۸۸ است که از شبکه یک سیما پخش شد.
این فیلم با بازی احمد علامه دهر، اسرافیل علمداری، حسین میرزائیان، ساناز خباز، سید محمد تقی رفقی، شیوا بلوریان، عارف برهمن، علی سلیمانی، مجید فروغی، محبوبه بیات، محمد علی سلیمان تاش، مرجان قمری، یاسمن راد، یوسف طاهریان و... روی آنتن رفت. موضوع آن ورود کاروان کربلا به دمشق برای شرکت در جشن حاکمان محلی واقع در دروازه ساعات شام بود.
انتهای پیام/
ببینید اشکال کار کجاست که آنقدر پروسه تولید آثار فاخر طولانیه
شب دهمممممممممممم
شب دهمممممممممممممم
چون دولت دلش میخواد صدا و سیما فقط و فقط دربست مدح و ستایش دولت رو بگه که خوب طبعا سیاست کلی صدا سیما بی طرفی و ارائه گزارش های بی طرفانه هست و از این قبال به مذاق دولت خوش نمیاد و هی از سر و ته بوجه سازمان میزنه بی مایه هم خوب معلوم برنامه سازی افت میکنه اینه که چند سالی هست سازمان در کمبود بودجه برا ساخت فیلم و سریال جدید بالااجبار به سراغ نمایش فیلم های تکراری میره