به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، لیدا رفعتی مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه مصرف مواد غذایی داغ در ظروف یکبار مصرف برای سلامتی خطرناک است و در دراز مدت موجب ابتلا به سرطان میشود، گفت: از ظروف پلاستیکی شفاف برای نوشیدنیهای خنک و برای غذاهای گرم از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و یا ظروف گیاهی استفاده شود.
او ادامه داد: افرادی که در ایستگاههای صلواتی کار میکنند باید کارت بهداشت داشته باشند و با رعایت اصول بهداشتی به فعالیت خود ادامه دهند.
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان بیان کرد: مواد غذایی حداکثر تا ۲ ساعت خارج از یخچال نگهداری شود و در صورت مصرف نشدن باید در دمای ۴ در جه سانتی گراد و یا در دمای بالای ۶۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
انتهای پیام/م