به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،عباس رستمی مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت : در یکسال گذشته ۶۰ مورد نمونهگیری برای ارزیابی کیفیت نان در نانواییهای صنعتی استان سمنان از سوی اداره کل استاندارد انجام شد که براساس آزمایشها گزارشی در استفاده از جوهرقند در پخت نان از سوی کارشناسان ارائه نشد.
او افزود : استفاده از جوهرقند یا بلانکیت در نانواییها ممنوع است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، طبق قانون با افراد متخلف برخورد و نانوایی مُهر و موم میشود.
مدیرکل استاندارد استان سمنان ادامه داد: سالانه چهار مرتبه بدون تعیین وقت قبلی از نانواییهای صنعتی پز و آزادپز استان بازدید میشود و با نمونهبرداری از میزان کیفیت نان اطلاعات کسب میشود.
رستمی تصریح کرد: در سالهای گذشته استفاده از جوهر قند در نانواییهای استان برای سفیدکردن نان تولید نگرانکننده بود که با پیگییری و برخورد با متخلفان این روند در سه سال گذشته متوقف شد.
مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت: در سه سال گذشته بازدیدهای مستمری از نانواییها صنعتی و بررسی کیفیت نان انجام شد و هرگونه تخلف در پخت این قلم غذایی پیگیرد قانونی دارد.
استفاده از جوهر قند در نان عوارض و اختلالهای گوارشی، دردهای ناحیه معده، هضم نشدن غذا و تأخیر در تخلیه معده را در پی دارد.
شهروندان برای اطمینان از استاندارد بودن کالاهای تولیدی میتوانند بارکد زیر علامت استاندارد بر روی کالا را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند و تمام اطلاعات در رابطه با کالا در جواب پیامک اطلاع رسانی میشود.
انتهای پیام/ح