رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اندیکا از آغاز برداشت میوه کوهی کلخونگ از سطح جنگل‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید احمد موسوی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اندیکا گفت: همزمان با آغاز نیمه دوم شهریورماه، برداشت میوه کوهی کلخونگ از جنگل‌های این شهرستان آغاز شد.

او اظهار داشت: برداشت این میوه کوهی، با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه متفاوت است، اما معمولا از نیمه دوم شهریورماه هر سال آغاز می‌شود و تا آبان ماه ادامه دارد.

موسوی درخصوص فواید کلخونگ بیان کرد: این گونه گیاهی علاوه بر داشتن ارزش زیست محیطی و تاثیر بر جلوگیری از فرسایش خاک و تلطیف هوا، در حفظ سلامت انسان نقش ایفا می‌کند.

این مقام مسئول اذعان داشت: محصول این درخت، مزه‌ای چرب و کمی ترش دارد و برای تقویت حافظه، مخلوط آن با چند گیاه دیگر برای سینه درد، جلوگیری از ریزش مو و بیماری آسم موثر است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اندیکا در ادامه افزود: این محصول در اقتصاد جوامع محلی و عشایری نیز موثر است و هر ساله جوامع محلی و عشایری شهرستان از این گونه‌های با ارزش علاوه بر رفع نیاز‌های مصرفی خود مازاد آن را روانه بازار می‌کنند.

سید احمد موسوی به کسانی که قصد برداشت این محصول را دارند توصیه کرد ضمن رعایت اصول حفاظتی به روش‌های درست، برداشت را انجام دهند تا صدمه‌ای به این سرمایه‌های ملی وارد نشود.

شهرستان اندیکا دارای ۱۵۰ هزار هکتار جنگل با گونه‌های بسیار ارزشمند است که حدود ۷۰ درصد آن بلوط است و گونه‌هایی نظیر، بادام کوهی، کلخونگ، بنه، کیکم، مهلب، زالزالک و...۳۰درصد دیگر را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/گ

آغاز برداشت کلخونگ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.