برداشت انجیر سیاه آبی از انجیرستان‌های خفر شهرستان جهرم آغاز شد.

برداشت انجیر از انجیرستان‌های خفر جهرمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مسئول ترویج جهاد کشاورزی خفر گفت: متوسط سطح زیر کشت این محصول در بخش خفر ۳۷۰ هکتار و متوسط برداشت آن نیز بین ۲۰ تا ۲۵ تن در هکتار است که پیش بینی می‌شود به طور میانگین ۷ هزار و ۴۰۰ تن انجیر از انجیرستان‌های این منطقه برداشت شود.

فردی، فصل برداشت این محصول در خفر را از مرداد تا مهر ماه عنوان کرد و افزود: در هر هکتار از این محصول یک نفر به عنوان نیروی ثابت جهت آبیاری و ۳۰ کارگر فصلی نیز مشغول به کار هستند.

او ادامه داد: محصول انجیر این بخش به استان‌های دیگر از جمله تهران، اصفهان و هرمزگان نیز صادر می‌شود.

انجیر ازمیر، سفید، عسلی، سیاه و شاه انجیر از دیگر ارقام انجیر کشت شده در بخش خفر شهرستان جهرم است.
انتهای پیام/م

برداشت انجیر در جهرم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.