یک متخصص ارتوپدی درباره علل، علائم شایع و درمان بیماری قانقاریا که پوست و استوان را سیاه می‌کند، توضیح داد.

ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگارحوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره قانقاریا یا سیاه‌مردگی اظهار کرد: قانقاریا عفونتی است که عامل آن باکتری کلوستریدیوم پرفرنژنس در مواد آلوده مانند زباله‌های خانگی شناخته شده است و بیماری در ماهیچه یا استخوان اتفاق می‌افتد.

ساعت 20/////دشمن سرسخت استخوان ها چیست؟


بیشتر بخوانید: عامل پنهان که موجب شکستگی استخوان زنان می شود


علائم  شایع و علل قانقاریا

این متخصص ارتوپد درباره علائم شایع قانقاریا بیان کرد: اگر به قسمتی از بافت بدن خون نرسد،  قانقاریا رخ خواهد داد و معمولا پوست  آبی یا سیاه رنگ می‌شود و اغلب با درد و ترشح بدبو همراه است. علائم و نشانه‌های شایع قانقاریا بیشتر در دست‌ها و پا‌ها ظاهر و نواحی آسیب دیده از بدن در هنگام قرار گرفتن در معرض سرما دچار کرختی و خواب رفتگی می‌شوند، البته اگر حالت خشک داشته باشد هیچ دردی احساس نمی‌شود.

وی درباره علل قانقاریا صحبت کرد: قانقاریا وقتی رخ می‌دهد که جریان خون در یک قسمت از بدن متوقف شود یا به شدت کاهش یابد، اغلب  این عارضه بر اثر عفونت با باکتری کلستریدیوم پرفرنژانس، آسیب بافتی در حوادث، جراحی، یا زخم‌های سوراخ کننده عمقی، له شدگی که باعث قطع جریان خون می‌شود، اتفاق می‌افتد، علل دیگری همچون تشکیل لخته خون در یک سرخرگ، سرمازدگی طولانی مدت، مرض قند یا سختی رگ نیز می‌تواند باعث سیاه‌مردگی شود.

حسن زاده بیان کرد: افرادی که از بیماری دیابت یا بیماری‌های مرتبط با رگ‌های خونی و خود ایمنی رنج می‌برند شانس بالاتری برای ابتلا به قانقاریای خشک دارند، این بیماری زمانی شدت می گیرد که گردش خون در یک ناحیه از بدن دچار مشکل شود.


بیشتر بخوانید: ۵ ماده غذایی خوشمزه که دشمن مغز هستند/ هرگز این ماهی‌ها را نخورید


ساعت 20/////دشمن سرسخت استخوان ها چیست؟

درمان بیماری قانقاریا چیست؟

وی درباره درمان بیماری قانقاریا اظهار کرد: درمان این بیماری به شدت آسیبی که بافت دیده است بستگی دارد، به همین دلیل نوع آنتی بیوتیک و دارویی که تجویز می‌شود متفاوت است. البته برای درمان بیماری قانقاریا می‌توان به درمان‌های خانگی اشاره کرد که باید با آگاهی و احتیاط انجام شود. یکی از بهترین درمان‌های خانگی این بیماری استفاده از فلفل قرمز می‌باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. از طرف دیگر مصرف فلفل قرمز به کاهش التهاب و رفع تدریجی عفونت منجر خواهد شد.

حسن زاده تاکید کرد: تا زمانی که پیشرفت قانقاریا متوقف و بهبود آن آغاز نشده باشد، فرد باید در رختخواب استراحت کند و بعد از بهبودی می‌توان فعالیت‌ها را از سر بگیرد و زمانی فیزیوتراپی تجویز می‌شود که قطع عضو اتفاق افتاده باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ستایش
۱۱:۳۱ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
خداکمکشون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
ایییییییییی....
Sweden
ناشناس
۲۳:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
اللهم اشف کل مریض یا الرحم الرحمین ...آمین
Iran (Islamic Republic of)
خلیج فارس
۲۱:۱۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
وای نگاه به عکساش هم جرآت میخواد،خدا رحم کنه
آخرین اخبار