به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،سیدمهدی میرجهانیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با اشاره به نظارت مرکز بهداشت بر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و همچنین نذورات در مناسبتهای خاص، اظهار داشت: از یک ماه قبل از محرم، جلساتی با اتحادیههای مرتبط، مراکز پخش برنج، حبوبات، خرما و ...، ارگانهای مسئول، اداره دامپزشکی، تعزیرات و آتشنشانی برگزار شده و هماهنگیهایی برای اقدامات ایمنی، بهداشت محیط و مواد غذایی، مدیریت مراکز توزیع نذورات و مراسم عزاداری انجام شد.
او افزود: یکسری اقدامات در مراکز عرضه عمده مواد خام غذایی از جمله بازرسی و نظارت از مغازهها و عمدهفروشها صورت گرفت و در صورت نیاز اخطاریه دادند و اقلام غیر قابل عرضه فاسد یا مشکلدار را از چرخه مصرف خارج و یا نمونهبرداری کردند.
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه از پنجم شهریور، بازرسی و نظارت به صورت ویژه آغاز شده است، گفت: ۷۰ اکیپ نظارت در استان به جز دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سه نوبت به صورت روزانه از محلهای عزاداری و طبخ غذا بازرسی به عمل میآورند.
او تصریح کرد: حدود ۵ سال است که آموزشهایی برای برگزار کنندگان مراسم عزاداری در زمینه بهداشت مواد غذایی و نذورات برگزار میشود و این مساله بین همه جا افتاده و کارت بهداشت را قبل از ماه محرم دریافت میکنند و از این نظر نگرانی کمتری داریم.
انتهای پیام/م