رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیرکل آموزش و پرورش فارس با هدف ارتقای سلامت دانش آموزان در زمینه بهداشت، تغذیه و ایمنی، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: امروزه ثروت کشورها، نفت، گاز و معادن نیست، بلکه ثروت واقعی هر کشور نیرو‌های انسانی است و این نیرو‌های انسانی زمانی مفید و موثر هستند که سالم باشند و آموزش‌های لازم به آنان ارایه شود.

علی بهادر افزود: هر کشور و هر سازمانی بر روی دو مقوله سلامت و توانایی فکری مردم برنامه ریزی می‌کند و اگر این به این دو موضوع به خوبی توجه شود، پیشرفت و توسعه کشور و جامعه را به همراه دارد.

او با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری روی کودکان، دانش آموزان و دانشجویان، توجه و سرمایه گذاری روی این افراد را سرمایه گذاری برای توسعه کشور عنوان کرد.

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه توجه به آموزش و مراقبت از سلامتی رسالت مشترک دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش است، اظهار امیدواری کرد همکاری‌های مشترک بین این دو سازمان باعث رسیدن به اهداف مورد نظر در زمینه ارتقای بهداشت و سلامت جامعه شود.

بهادر، اهمیت توجه به اولویت پیشگیری بر درمان، اولویت کار‌های آموزشی و آموزش خانواده‌ها در زمینه بهداشت دانش آموزان و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها را، مهم عنوان کرد.

او همچنین فضای مجازی را بستر مناسبی برای آموزش به مردم برشمرد و ایجاد سامانه‌ای برای ارایه آموزش‌های مربوط به مسایل حوزه بهداشت، درمان، پیشگیری و آسیب‌های اجتماعی را در این زمینه مفید دانست.

تقویت سلامت دانش آموزان با تعامل بین بخشی

مدیر کل آموزش و پروش استان فارس هم گفت: موضوعی که همه ما وظیفه داریم به آن توجه کنیم، موضوع سلامت است؛ وظیفه ذاتی دانشگاه علوم پزشکی مسایل مرتبط با سلامت است و ما نیز در مجموعه آموزش و پرورش در زمینه سلامت دانش آموزان در کنار دانشگاه علوم پزشکی گام برمی داریم.

علی عسکر نجفی با تقدیر از تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اداره کل آموزش و پرورش، از اجرای طرح‌های مشترک بین دو سازمان خبر داد و افزود: گسترش تعامل و اجرای این طرح‌ها به بالا رفتن سطح سلامت دانش آموزان منجر می‌شود.

او اضافه کرد: امروز با آسیب‌های جدی در زمینه سلامت جسم و روان مواجه هستیم که هر دو، موضوعاتی جدی است و بر تعلیم و تربیت تاثیرگذار است، در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده و آموزش به خانواده‌ها و مشارکت آن‌ها در رسیدن به اهداف ارتقای سلامت دانش آموزان، موثر است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: موضوع پیشگیری باید از مدارس و حوزه آموزش و پرورش آغاز شود و این موضوع در آینده دانش آموزان تاثیر دارد، باید در آموزش و پرورش در زمینه آسیب‌های اجتماعی کار کنیم تا در آینده، دچار آسیب نشویم.

نجفی با اشاره به توجه به مسایل دانش آموزان از جمله چاقی، بر انجام امور به صورت کارشناسی و تخصصی تاکید کرد و افزود: باید در کنار مسایل جسمی، به مسایل روحی دانش آموزان و ارتقای سلامت روانی آنان نیز توجه کنیم و در این زمینه از توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی، بهره ببریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز، محوریت این تفاهم نامه را بهداشت، تغذیه و ایمنی دانش آموزان عنوان کرد و ادامه داد: ۱۰ گروه فنی در حوزه‌های مختلف بهداشت و سلامت با دو هدف ارتقای سلامت روحی و جسمی دانش آموزان و توانمندسازی دانش آموزان، خانواده‌ها و کارکنان برای زندگی سالم ایرانی اسلامی، در این زمینه فعالیت می‌کنند.

عبدالرسول همتی، موضوع دانش آموزان پایه هفتم بدون مشکلات پوسیدگی دندان و برگزاری نشست‌های مشترک کارشناسان دانشگاه و آموزش و پرورش را از جمله موضوعاتی عنوان کرد که بر اساس این تفاهم نامه بررسی و اجرا می‌شود.

او، با ارایه گزارشی از اقدامات دانشگاه در زمینه بهداشت و سلامت دهان و دندان دانش آموزان استان فارس گفت: بر اساس آخرین اطلاعات پیمایش سلامت دهان و دندان، وضعیت شاخص پوسیدگی دندان دانش آموزان استان فارس از دیگر استان‌های کشور، بهتر است.

همتی افزود: یکی از موضوعات ارایه شده در این تفاهم نامه، دانش آموزان پایه هفتم بدون مشکلات دندان است که گروه هدف این طرح، ۶۵ هزار دانش آموز است.

او با اشاره به توجه ویژه دانشگاه به مسایل دهان و دندان دانش آموزان، از مشارکت دندانپزشکان بسیاری در این طرح خبر داد و  گفت: در تمام مراکز خدمات جامع سلامت استان، دندانپزشک یا بهداشتکار دهان و دهان حضور دارد.
انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.