به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به اینکه دشمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمامی مستشاران نظامی خود را فراخواند، اظهار کرد: آمریکاییها تصور میکردند که به واسطه رفتن مستشاران، نیروهای ما توان نگهداری تجهیزات و عملیاتیسازی جنگندهها را نداریم.
او ادامه داد: یکی از مهندسین فنی آمریکایی زمانی که در مهرآباد داشت درب اتاقش را قفل میکرد تا به آمریکا برگردد، گفته بود تا من برنگشتم، کسی وارد این اتاق نشود؛ تصور او بر این بود که بزودی برخواهد گشت و ما توان اداره این تجهیزات بسیار پیچیده را نخواهیم داشت.
بیشتر بخوانید: مروری بر نقش نیروی هوایی ارتش در عملیات آزادی خرمشهر
امیر نصیرزاده گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نهتنها آنها برنگشتند، بلکه مهندسان فنی ما که تا آن زمان اجازه نزدیک شدن به این تجهیزات پیچیده را نداشتند به خوبی توانستند آن تجهیزات را اداره، تعمیر و عملیاتی کنند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس به خوبی توانستیم از تجهیزاتی که وجود داشت، استفاده کنیم و این میسر نبود مگر با نفس قدسی امام (ره) که فرمودند باید تجهیزاتی که وجود دارد بازآماد (اورهال) شود و این فرمان و پیام امام (ره) چراغ راهی شد برای مهندسان ما و توانستند آن تجهیزات پیچیده را آماده و عملیاتی کنند.
نصیرزاده با بیان اینکه پس از پایان جنگ ما نیز نباید متکی به تجهیزات موجود میشدیم و باید تلاش میکردیم، گفت: با توجه به تحریمهایی که وجود داشت، مهندسان و کارکنان صنایع ما تلاش کردند و قطعاتی بسیار پیچیده را در حوزه صنعت هوایی ساختند و این روند ساخت قطعه به مرور به ساخت سامانه و هواپیما تبدیل شد.
او ادامه داد: با تلاشهای صورت گرفته، ما در عرصه ساخت هواپیما قدم گذاشتیم که منجر به ساخت هواپیماهای صاعقه و کوثر شد؛ امروز هم در یک مسیر بسیار خوب برای تقویت این هواپیماها و توسعه آنها به نسل پنجم و حرکت در لبه دانش و بهکارگیری آنها در شرایط تاکتیکی روز گام برمیداریم.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: ناوگان هوایی ما امروز متکی به توان و صنایع داخلی است.
او در خصوص رزمایشهای نیروی هوایی گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، هر سال رزمایش برگزار خواهیم کرد و در نیمه دوم امسال رزمایش نیروی هوایی برگزار خواهد شد.
نصیرزاده در بخش پایانی سخنانش درباره جنگنده کوثر و الحاق آن به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: طبق برنامهها قرار است هر سال تعدادی جنگنده کوثر ساخته و به نیروی هوایی الحاق شود.
انتهای پیام/