مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت:عشایر استان اصفهان ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز را تولید و روانه بازار کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مختار اسفندیاری مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: این میزان گوشت قرمز از ابتدای امسال تاکنون با همت ساکنان مناطق عشایر نشین استان شامل سمیرم، فریدونشهر، شهرضا، دهاقان، جرقویه و چادگان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

مختار اسفندیاری با بیان اینکه این استان از نظر تولید محصولات دامی و صنایع دستی عشایر در رتبه‌های اول تا پنجم کشور قرار دارد افزود: همچنین در این مدت ۵۵ هزار تن محصولات لبنی شامل پنیر، کشک، کره و ماست و ۳۰۰ تن عسل توسط مردم عشایر نشین استان تولید شده است.

او از تولید حدود ۱۵۰ هزار تن سیب درختی نیز در شهرستان سمیرم خبر داد و افزود: زنان غیور عشایر در این مدت نیز ۳۵ هزار متر مربع انواع فرش و گلیم را بافته اند.

مدیر کل امور عشایر استان اصفهان به ذخیره حدود ۴ هزار تن نهاد‌های دامی نیز در تابستان امسال اشاره کرد و افزود: این میزان نهاده دامی برای استفاده دام‌ها در پاییزو زمستان ذخیره سازی شده است.

در استان اصفهان حدود ۱۰ هزار خانوار عشایر لُر، ترک و عرب زندگی می‌کنند.

انتهای پیام/م

 

تولید و توزیع بیش از ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در استان اصفهان

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.