مواد لازم:
جو خرد شده: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
موز پوره شده: یک عدد
آرد کامل ارگانیک ¼ پیمانه
کره ارگانیک آب شده: سه قاشق غذاخوری
روش تهیه:
در یک کاسه شیر، جو و وانیل را با هم مخلوط کنید. بقیه مواد را در غذاساز ریخته تا پوره شوند. موز پوره شده را هم اضافه کنید. آرد و کره را هم در غذا ساز ریخته، مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر پنکیک در بیاید. با قاشق از مواد برداشته روی کاغذ روغنی با فاصله بگذارید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید، تا رنگ آنها طلایی قهوهای شود.
مواد لازم:
جو دوسر: ۲ فنجان
پودر نارگیل خشک: یک قاشق غذاخوری
روغن نارگیل آب شده: یک سوم پیمانه
موز: یک و یک دوم
خرما: سه عدد
آب پرتقال یا سیب: چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه:
فر را روشن کنید و روی درجه ۱۷۰ بگذارید. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. جو را در غذاساز ریخته و کمی خرد کنید و بعد در یک کاسه بریزید. نارگیل خشک شده را هم اضافه کرده و به هم بزنید. موز، روغن نارگیل، خرما و آب میوه را هم به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید. جو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب به هم بزنید. مخلوط فوق باید به صورت خمیر دربیاید. خمیر آماده شده را روی سینی فر بریزید و با پشت قاشق آن را پخش و صاف کنید. به مدت ۲۵ -۲۰ دقیقه در فر بگذارید و منتظر شوید تا لبههای آن طلایی رنگ شود. بعد از اینکه پنکیک آماده شد آن را از فر بیرون بیاورید.
کمی زمان دهید تا خنک شود و سپس به قطعات کوچک ببرید. این پنکیکها را میتوانید در ظرف در دار دو روز نگهداری کنید و در مدت ۲۴ ساعت آنها را مصرف کنید. همچنین میتوان آنها را در ظرف مخصوص فریزر و یا لای کاغذ روغنی گذاشته و در فریزر نگهداری کنید. در موقع مصرف کافی است آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در هوای اتاق بگذارید تا قابل مصرف شوند.
مواد لازم:
تخم مرغ: دوعدد
آرد جو: یک و نیم پیمانه
نمک: به میزان لازم
دارچین در صورت تمایل یک نوک انگشت
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
شیر: یک پیمانه
روغن یا کره: یک دوم قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق غذا خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
روش تهیه:
جو را با غذا ساز خرد کنید و در یک کاسه بریزید. شیر، تخم مرغ، کره، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید. آرد را اضافه کنید و آن را با بقیه مواد مخلوط کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. یک تابه را با روغن یا کره چرب کنید و روی حرارت بگذارید. از مایه با ملاقه بردارید و در تابه بریزید و پخش کنید. وقتی یک طرف پنکیک پخته شد. آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم بپزد.
مواد لازم:
موز رسیده: یک عدد
روغن زیتون یا کانولا: دو قاشق غذاخوری
آب: ۱۵ میلی لیتر
آرد جو: ۵۰۰ میلی لیتر
روش تهیه:
فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ تنظیم کنید. در یک کاسه موز را با آب و روغن مخلوط و با چنگال له کنید. آرد را هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم به دست آید. خمیر را به ضخامت ۵ میل باز کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید. تکههای خمیر قالب زده را روی کاغذ مخصوص روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر بگذارید. تا رنگ آنها طلایی قهوهای شود. بعد از پخت صبرکنید تا بیسکویتها سرد شوندو سپس سرو کنید. آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
انتهای پیام/