به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهران فرشید مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج ۹۸ افزود:هم اکنون که حدود ۲۰ درصد زائران ما به کشور بازگشته اند به طور متوسط روزانه حدود ۱۶۸ هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام پخت و توزیع میشود و بالغ بر ۱۸ هزار ۳۰۰ پرس غذا در دو وعده ناهار و شام برای حجاج ساکن در مدینه پخت میشود.
وی بیان کرد: در مکه هم به طور متوسط در شرایط کنونی روزانه در این دو وعده ۱۴۹ هزار و ۶۶۰ پرس غذا طبخ و توزیع میشود.
وی افزود: همچنان همه مراکز پخت و آشپزخانههای ما در مکه از جمله دو مرکز صنعتی و بزرگ ما یعنی افندیه و ابوجدایل و نیز دو آشپزخانه خودپخت میلینیوم و الدانه فعال است با کیفیت و به صورت خستگی ناپذیر همه نیروهای فعال آن به انجام وظیفه اقدام میکنند.
فرشید افزود: پخت نان هم همچنان به صورت روزانه انجام میشود که فقط دیروز ۵۶ هزار قرص نان را آماده کرده اند.
به گفته وی، در مجموع از ابتدای فعالیت نانواییهای ما در مکه یک میلیون و ۷۶ هزار و ۳۰۰ قرص نان طبخ و برای تغذیه زائران توزیع شده است.
وی تصریح کرد: در این میان برنامه ریزیهای ما بر آن است که کیفیت کار در پخت نان در سال آینده افزایش قابل ملاحظهای یابد ضمن آنکه این تجربه در این سطح امسال برای نخستین بار بود که اجرایی شدو با توجه به ذایقه زائران کشورمان تجربه خوبی هم بود.
انتهای پیام/