به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی حوزه هنری اصفهان، حبیب ایلبیگی رئیس سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشوراظهار داشت: هدف ما از برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور ایجاد نگاه امیدوارانه در میان نوجوانان است و اینکه بچههای نقاط مختلف ایران در هر زمینهای استعداد دارند بدانند مسئولین نهادها و مراکز مختلف تلاش میکنند استعداد آنان را کشف و پرورش دهند و از آن مراقبت کنند تا در مسیر آینده شکوفاتر شود.
او افزود: ما در میان نوجوانان نیاز به سرمایه گذاری داریم تا آینده بهتری برای فیلمسازی به ویژه در عرصه کودک و نوجوان وجود داشته باشد، در همین زمینه برگزاری سومین دوره المپیاد فیلمسازی در تلاش هستیم تا استعدادهای جدیدی در فیلمسازی وارد شوند و ایدههای نو فیلمسازی کودک و نوجوان مطرح شوند.
رئیس سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور با اشاره به اینکه اعلام فراخوان این المپیاد با اهداف مذکور ارائه شد، بیان داشت: فراخوان این دوره از المپیاد اوایل تیرماه اعلام شد و حدوداً ۵۰۰ نفر متقاضی داشتیم که در دفاتر سینمای جوان سراسر کشور برایشان کلاسهای سه روزهی آشنایی مقدماتی با سینما برگزار کردیم و از میان آنها ۶۰ نفر برای حضور در المپیاد انتخاب شدند.
او ادامه داد: از استان و شهر اصفهان نیز تعداد زیادی متقاضی برای حضور در این دوره از المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور حضور داشتند.
ایل بیگی تصریح کرد: ۶۰ نوجوان ۱۲ تا ۱۶ سالهای که در این دوره از المپیاد در دو بخش ایده و فیلم پذیرفته شدند در پنج روز در کنار اساتید راهنما ایده هایشان را پرورش میدهند و این ایدهها که در طول المپیاد به عنوان طرح فیلمنامه مطرح میشوند در روز آخر ارائه میشوند، برگزیدگان در دو بخش فیلم و ایده با مدالهای طلا، نقره و برنز مشخص و مورد تقدیر قرار میگیرند.
اواظهار داشت: در بخش ایده، طرح فیلمنامه و ایدهها برای ساخت مورد حمایت قرارخواهند گرفت و سه نفر برتر در بخش فیلم نیز برای ساخت فیلم بعدی شان از سوی دفاتر انجمن سینمای جوان مورد حمایت قرار میگیرند.
رئیس سومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور ابراز داشت: در طول پنج روز برگزاری المپیاد، نوجوانان با یک دنیای شاد، پر از خلاقیت و امیدواری به آینده روبرو میشوند و امیدواریم شاهد پرورش فیلمسازانی باشیم که آثاری شاد، امیدوارانه و خلاقانه در ژانر کودک و نوجوان در سالهای آینده ارائه دهند.
او افزود: نیت ما این است که در این المپیاد یک اتفاق خوب دوطرفه رخ دهد؛ هم مدرسان در حال و هوای نوجوانان کنونی قرار گیرند و فیلمها را ببینند و هم نوجوانان از تجربیات اساتید (فیلمسازان مطرح سینمای کودک و نوجوان) بهرهمند شوند.
انتهای پیام/م