به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مدیر کل دامپزشکی کردستان با اشاره به دیده شدن این بیماری در استانهای همجوار عنوان کرد:تمام نقاط پر خطر برای مبارزه با منشاء این بیماری سمپاشی شده است.
ورمقانی با اشاره به اینکه عامل این بیماری کنه است افزود:در ۴ ماه گذشته اکیپهای نظارتی دامپزشکی استان ۴۵ هزار مورد بازدید از اماکن عرضه گوشت وکشتارگاهها انجام داده اند که موجب معدوم سازی ۳۷ هزار تن گوشت مرغ وگوشت قرمز شده است
وی افزود این بیماری در دامها هیچ گونه علایم ظاهری ندارد، اما در انسانها با زخم وخونریزی اندامهای حیاتی همراه است.
مدیر کل دامپزشکی استان از مردم خواست تا گوشت مورد نیاز خود را از مراکز عرضه قانونی تهیه کنند ودر صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
وی افزود:قرار دادن گوشت در دمای ۰ تا ۴ درجه به مدت ۲۴ ساعت موجب کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو میشود.
انتهای پیام/ت