برداشت برنج در شالیزارهای گیلان

فصل برداشت و «دِرو» ساقه‌های طلایی برنج از چله تابستان در شالیزارهای استان گیلان آغاز شده است و کشاورزان و شالیکاران گیلانی به دو شیوه‌ی دستی و مکانیزه، اقدام به برداشت این دانه‌ی غذایی مهم می‌کنند. کشت اول برنج از بهار آغاز می‌شود و کشاورزان در انتهای تیرماه تا نیمه مرداد این محصول را برداشت یا به اصطلاح «دِرو» می‌کنند و برای بهره‌وری بیشتر اراضی شالی، کشت دوم بلافاصله بعد از کشت اول آغاز می‌شود. کشاورزان معتقدند محصول کشت دوم برنج، عطر، طعم و کیفیت بهتری نسبت به کشت اول دارد و همین مسئله علت بالاتر بودن قیمت این نوع برنج است.
۲۶ / ۰۵ / ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸
/
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
به به چقدر زیبا و حیرت انگیز