![قیمت هرکیلو خرما مضافتی بالای ۱۰۰ هزارتومان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339157_159.jpg)
حسن باقری شکیب، کارشناس اداره کل هوا شناسی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدانگفت:از دو روز پیش وزش باد شدید در استا ن همدان آغاز شده است و تا سه روز آینده ادامه دارد.
او با بیان اینکه بعد از ظهرها بر شدت وزش باد افزوده میشود، گفت: هم اکنون هوای استان همدان ابری، همراه با وزش باد است و بعد از ظهر هم احتمال بارشهای رگباری خفیف رادر برخی نقاط استان داریم.
باقری شکیب از خنک شدن دمای هوای استان هم خبر داد و افزود:دمای هوا بین ۲ تا ۴ درجه سانیگراد در استان کاهش یافته است.
طی شبانه روز گذشته دمای هوای همدان بین ۱۳ تا ۳۴ درجه سانتیگراد بالای صفر در تغییر بود و بهار وقهاوند با ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و نهاوند با ۳۶ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقاط استان همدان بودند.
انتهای پیام/ا