۸۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در نیشابور روزانه ۳۹۲ تن انواع فرآورده‌های لبنی تولید می‌کنند که از این میزان ۲۰ درصد به خارج از کشور صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد علی فرهمند راد مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: از این تعداد واحد تولیدی ۱۶ واحد لبنی با ظرفیت اسمی ۱۵۸ هزار و ۹۷۰ تن در سال و تولید واقعی ۱۱۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال انواع فراورده‌های لبنی را تولید می‌کنند.
 
او ادامه داد: روزانه بیش از ۶۰۰ تن شیر، جذب کارخانه‌های تولید مواد لبنی نیشابور می‌شود و این شهرستان با تولید روزانه ۷۲۰ تن شیر خام مقام اول تولید این محصول را در خراسان رضوی دارد به نحوی که شیر تولیدی این شهرستان به خارج از استان نیز صادر می‌شود.
 
مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: شیر خام نیشابور دارای بالاترین کیفیت است و طبق آزمایش‌ها بار میکروبی آن در پائین‌ترین سطح قرار دارد.

فرهمند راد افزود: در حال حاضر کارخانه‌های تولید مواد لبنی نیشابور زمینه اشتغال ۶۰۰ نفر را به طور مستقیم و هزار و ۲۰۰ نفر را به صورت غیرمستقیم فراهم کرده است.
 
او با بیان این که صنایع تبدیلی به سمبل صنعت  نیشابور تبدیل شده و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، تصریح کرد: ارائه مشوق‌های کافی برای سرمایه‌گذاران در این حوزه، ایجاد دامداری‌های صنعتی و حمایت از زیر بخش‌های کشاورزی به‌عنوان تأمین‌کنندگان مواد اولیه صنعت لبنیات در کاهش هزینه‌های تولید مؤثر است.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: خوراک دام نیشابور توسط ۱۵ کارخانه تولید خوراک آماده دام فعال با ظرفیت ۳۶۰ هزار تن در سال تامین می‌شود.

فرهمند راد افزود: از ابتدای امسال تا کنون مبلغ ۱۹۹میلیون و ۲۰۰ هزار ریال تسهیلات سرمایه‌ای و مبلغ ۱۸۰ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی به مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی این شهرستان اختصاص یافته است.

انتهای پیام//ف.س

صادرات فرآورده های لبنی نیشابور

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.