به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، محسن حق شناس مسئول بنیاد بین المللی غدیر در استان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دهه ولایت و امامت از روز عرفه آغاز شده است و تا روز مباهله ادامه دارد، گفت: برنامههای ویژه غدیر در ۱۴۳ مسجد استان برگزار میشود که در این ایام تلاش شده تا همه مساجد فعال باشند و برنامههایی ویژه عید غدیر را برگزار کنند.
حق شناس افزود: برگزاری جام ولایت و جام غدیر در رشتههای مختلف ورزشی، آذین بندی شهر و ۱۸ میدان اصلی شهر، برگزاری جشنهای مردمی در پارک ها، تجلیل از سادات در بقاع متبرکه، قرائت زیارت جامعه کبیره همزمان با میلاد امام هادی (ع) در برخی از مساجد و برپایی ایستگاههای صلواتی از جمله برنامههای دهه ولایت و امامت است.
او اضافه کرد: اطعام غدیر و تکریم بینوایان، تهیه و توزیع ۷۰۰ بسته جیره غذایی در بین خانوادههای نیازمند، پرده خوانی غدیر در سه پارک بانوان، پارک پامچال و پیاده رو سبزه میدان، برگزاری نشستهای معرفتی غدیر شناسی، ارائه خدمات ویژه پزشکی در قالب گروههای جهادی، مسابقه حفظ و شرح خطبه غدیر ویژه سنین دانش آموزی و دانشجویی و همچنین اعزام ۷۰ مبلغ و مبلغه در سطح استان از دیگر برنامههای این ایام است.
حق شناس خاطر نشان کرد: اطعام در روز غدیر از دیگر برنامههایی است که پیش بینی شده است، در سالهای اول ۴ هزار پرس غذا در قزوین تهیه و توزیع شد که این رقم در سال گذشته به ۲۰ هزار پرس غذا رسید و امسال با توجه به استقبال خیران و علاقهمندان پیش بینی میشود بیش از ۸۰ هزار پرس غذا در سطح استان در روز عید غدیر توزیع شود.
مسئول بنیاد بین المللی غدیر در استان قزوین ادامه داد: تلاش میکنیم در این ایام با کمک خیران و مسئولان به تناسب توانایی خود اقلام فرهنگی توزیع کنیم و کل فضای استان غدیری شود و همه شهر رنگ و بوی غدیر به خود بگیرد.
حق شناس با اشاره به حرکت کاروان غدیر با عنوان بیعت با ولایت اشاره کرد و افزود: در این مراسم جمعی از سادات در روز عید غدیر از چهار انبیاء به سمت امامزاده حسین (ع) قزوین حرکت میکنند و در طول مسیر به کودکان هدایایی داده میشود تا شاهد احیای سنت عیدی دادن در این روز توسط سادات باشیم.
او گفت: باید تلاش کرد تا خطبه غدیر از مظلومیت خارج شود و همچون قرائت زیارت عاشورا و حدیث کساء، سنت غدیر خوانی هم در مساجد، هیئتها و جلسات بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام/ک