دولت مؤظف به ارائه این لایحه به مجلس شده و در صورت تداوم این تعلل از سوی دولت، مجلس ورود می‌کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، جبار کوچکی‌نژاد رئیس فراکسیون مطبوعات، در نشست با جمعی از مدیران خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در گیلان، با اشاره به نقش محسوس فصای مجازی در جامعه، گفت: میزان بهره‌گیری از فضای مجازی در حال رشد است و باید زمینه لازم برای این بستر فراهم شده تا پشتیبانی قانونی از آن صورت گیرد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متأسفانه نتوانستیم قوانین متناسب و حمایت لازم از فضای مجازی را داشته باشیم.

وی با اشاره به استفاده اقشار مختلف مردم از این رسانه، گفت: در عصری که رسانه هدایت کننده افکار جامعه است باید مراقبت‌های ویژه از آن صورت گیرد چرا که شکل دهنده رفتار افراد در جامعه است.

رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و فضای مجازی با اشاره به لایحه جامع نظام رسانه‌ای کشور، تأکید کرد: دولت مؤظف به ارائه این لایحه به مجلس شده و در صورت تداوم این تعلل از سوی دولت، مجلس ورود می‌کند.

کوچکی‌نژاد افزود: این طرح در صورت ارائه، با توجه به پایان عمر مجلس در اولویت قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید حرمت خبرنگاران را بیشتر نگاه دارند، تصریح کرد: مسئولان بیشتر تمایل به تعریف و تمجید داشته و نقد را نمی‌پسندند و با تهدید سعی در هدایت رسانه در جهت اهداف و خواسته‌های خود هستند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نیاز نباید باعث شود قلم به سمت قدرت بچرخد و این ناشی از ضعف قانون و عدم حمایت لازم از این قشر است.

رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و فضای مجازی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در تغییر قانون خدمات کشوری به حوزه رسانه نیز توجه شده تا امنیت شغلی فعالان رسانه تضمین شود.

فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در این نشست گفت: معتقدیم که کیفیت از دل کمیت بیرون می‌آید.

او با بیان اینکه تنها رسانه‌ها و خبرنگارانی می‌توانند ماندگار باشند که دارای تولید محتوا و تأثیرگذار باشند، گفت: در این مدت تلاش کردیم رسانه‌ها تحت لوایح قانون بوده و قانون‌مند عمل کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه ١٥٨ پایگاه خبری و ٢١٣ نشریه مکتوب دارای مجوز در این استان فعالیت می‌کنند، بیان کرد: گیلان از نظر تعداد رسانه‌های مکتوب و مجازی، رتبه پنجم را در کشور دارد.

وی با بیان اینکه از نظر تعداد روزنامه و همچنین نشریات چاپی رتبه هفتم کشور را داریم، افزود: گیلان پس از تهران و آذربایجان شرقی، در جایگاه سوم کشور از نظر تعداد پایگاه‌های خبری قرار دارد.

فاضلی با اشاره به اینکه در این سال‌ها تلاش شده به حوزه فعالیت پایگاه‌های خبری بیش از سایر حوزه‌ها توجه شود، تصریح کرد: سرعت عمل انتقال اخبار در میان رسانه‌های فعال در استان گیلان بسیار بالا است.

وی با تأکید بر لزوم توجه به تولید محتوا در سطح رسانه‌های استان گیلان، ادامه داد: در این حوزه به دنبال ایجاد یک نهضت هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه در مجموع رسانه‌های استان نیازمند حمایت هستند، افزود: در این حوزه مجلس می‌تواند با قانون‌گذاری به فعالان حوزه رسانه و خبرنگاران کمک بسیاری کند.

انتهای پیام/آ

تولید محتوا و تأثیرگذاری باعث ماندگاری رسانه‌ها و خبرنگاران می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.